Facebook Pixel Μεγάλη «κωλοτούμπα» Σαρρή!
| 2014-11-18 22:38:00

Μεγάλη «κωλοτούμπα» Σαρρή!

Μεγάλη «κωλοτούμπα» Σαρρή!

Ο Γιώργος Σαρρής τα... γύρισε σχετικά με την φράση ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του. Διαβάστε τι είπε σχετικά με την παραίτησή του και όσους ζητάνε αλλαγές.
 

Ο Γιώργος Σαρρής έκανε λόγο για... σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με την παραίτησή του από την ΕΠΟ και ξεκαθάρισε πως όταν έλεγε ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του, αναφερόταν μόνο στον Ρανιέρι, ενώ ξεκαθάρισε πως εκλογές θα γίνουν το 2016...

«Εγώ όταν είπα ότι αναλαμβάνω την ευθύνη, είπα αναλαμβάνω την ευθύνη για τον Ρανιέρι. Αυτό και τίποτα παραπάνω», ανέφερε μεταξύ άλλων και σχετικά με τον Ιταλό τεχνικό ανέφερε: «Εσείς θριαμβολογούσατε για τον Ρανιέρι, εγώ έλεγα θα κριθεί...»!

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, είπε στη Nova:

«Κατ’ αρχάς να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κρήτης που συμπαραστάθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έγινε προσπάθεια. Θα πρέπει επειδή μεσολαβεί μεγάλο διάστημα για το επόμενο παιχνίδι, να σκύψουμε όλοι πάνω στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει».

Για τον Ρανιέρι: «Εγώ όταν προσέλαβα τον Ρανιέρι, είχα πει πως όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αυτό απέδειξε πως δεν ήταν η σωστή επιλογή. Θα πρέπει να μας προβληματίσει. Ο Ρανιέρι είναι μεγάλος προπονητής. Υπάρχουν θεωρώ συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον επόμενο τεχνικό: «Δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα με αυτό το θέμα με δεδομένο πως έχουμε αρκετό καιρό μπροστά μας, και θέλουμε να το ψάξουμε αρκετά».

Για την αναβολή του πρωταθλήματος: «Με αυτά θα ασχοληθούμε από αύριο. Έχει και η Superleague συνεδρίαση και από εκεί και πέρα θα δούμε».

Αν μπορεί η ΕΠΟ μπορεί να προσφέρει στην Εθνική ομάδα: «Νομίζω πως δεν έχει γεννηθεί θέμα αλλαγής στην προεδρία. Και ο πρόεδρος και το ΔΣ εκλέγεται από τις Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων με συγκεκριμένη διαδικασία. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής τέτοιου είδους μηνύματα ή ενδείξεις πως πρέπει να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να γίνει όχι εν θερμώ. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών. Αυτό θα γίνει το 2016, και μάλιστα με ένα καταστατικό που έχει εγκριθεί από την FIFA και την UEFA. Όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Για το ότι είπε πως αναλαμβάνει τις ευθύνες του: «Εγώ όταν το είπα αυτό, το εννοούσα αναφορικά με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, και τίποτα περισσότερο. Όλα θα εξηγηθούν στο ΔΣ της ΕΠΟ στην επόμενη συνάντηση».

Για την απόφαση να μην ορίζονται διαιτητές: «Πιστεύω με μία ανάλογη απόφαση της Superleague με αυτή της Football League θα μπορέσουμε να εξετάσουμε ξανά το θέμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags