Facebook Pixel Εγώ, ο πρόεδρος και ο... Φακίνος
| 2011-05-14 11:42:00

Εγώ, ο πρόεδρος και ο... Φακίνος

Εγώ, ο πρόεδρος και ο... Φακίνος

Στον Γιαννούλη Φακίνο και την ομάδα στην οποία είναι συνιδιοκτήτης αναφέρεται στο σημερινό του σχόλιο, στο blog του, ο Θανάσης Χειμωνάς...

Χάζευα που λέτε χθες το Katimagiko.gr και πέφτει το μάτι μου σε ένα κομμάτι για τον Γιαννούλη Φακίνο. «Επ! Τι γίνετε άραγε σήμερα αυτός ο παιχταράς;» σκέφτηκα και κλίκαρα πάνω στο σχετικό λινκ. Με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα πως το πάλαι ποτέ μεγάλο ταλέντο του Ολυμπιακού αγωνίζεται στην ομάδα της οποίας είμαι ιδιοκτήτης! Αλήθεια λέω φίλοι μου!

Είμαι (μαζί με μερικές χιλιάδες άλλους) ιδιοκτήτης μιας αγγλικής ομάδας η οποία αγωνίζεται στην έκτη την τάξη κατηγορία της χώρας και ονομάζεται Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ!

Εξηγώ: Πριν τρία-τέσσερα χρόνια ένας Άγγλος ποδοσφαιρόφιλος ξεκίνησε ένα site με όνομα “Myfootball” και στόχο να μαζέψει κόσμο για την αγορά ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου ο οποίος θα διοικείται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ. Στο τσακ μπαμ προσέλκυσε 20.000 νοματαίους (ανάμεσα σε αυτούς και η αφεντιά μου) οι οποίοι έβαλαν ο καθένας από 40 λίρες. Μετά από ενδελεχή αναζήτηση ομάδας (ακούστηκε μέχρι και το όνομα της ιστορικής Λιντς) καταλήξαμε στην Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ.

Στην αρχή είχα πωρωθεί πολύ. Έβλεπα τα ματς στο ίντερνετ, ψήφιζα ποιους ήθελα στην ενδεκάδα…Πέρασε όμως ο καιρός, έπεσε και η Έμπσφλιτ κατηγορία και το ενδιαφέρον μου ατόνησε. Ελπίζω τώρα, με την παρουσία του Φακίνου –ο οποίος μόλις αποκτήθηκε- να ξαναγουστάρω. Για όποιον ενδιαφέρεται, το εν λόγω site είναι το www.myfootballclub.co.uk.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε λιγοστέψει και χρειαζόμαστε νέα μέλη. Που ξέρετε; Σε μερικά χρόνια ίσως δούμε τον Γιαννούλη στην Πρέμιερ Λιγκ!

Υ.Γ. Μέχρι και τον Εφραίμ ακούστηκε πως θα πάρουμε. Μήπως πρέπει να κινηθούμε και για τον Ρουσόπουλο;

Υ.Γ.2 Αν του χρόνου ο Μπλάνκο πάει στον Παναθηναϊκό δεν θα πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το αυτογκόλ (;) που πέτυχε;

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags