Facebook Pixel «Η φωνή του “Ζοτς” στο γήπεδο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2011-06-03 18:00:00

«Η φωνή του “Ζοτς” στο γήπεδο» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η φωνή του “Ζοτς” στο γήπεδο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρωλίγκα με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα παρουσιάζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο αποκαλεί ως τον μεγαλύτερο αστέρα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, στο βίντεο υπάρχουν και δηλώσεις του Νίκου Ζήση, ο οποίος τονίζει για τον αρχηγό του «τριφυλλιού»: «Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Δημήτρη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο, οπότε πάντα είναι χρήσιμος στην ομάδα του». 

Στην συνέχεια στο βίντεο αναφέρεται: «Από τον ένα πλέι μέκερ στον άλλο αυτό είναι τι σκέφτεται ένας αντίπαλος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Τον μεγαλύτερο αστέρα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε τη φετινή σεζόν το 6ο Ευρωπαϊκό με μια μεγάλη νίκη στο τελικό του Final-4 της Βαρκελώνης. Ο "Μήτρο" όπως τον αποκαλούν όλοι στα αποδυτήρια είναι χωρίς αμφιβολία ο ηγέτης της ομάδας. Η φωνή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσα στο γήπεδο, ο παίκτης που παίρνει την ομάδα μπάλα του όταν αυτή καίει».

Δηλώσεις για τον Διαμαντίδη έκανε και ο Ρομέιν Σάτο: «Ο Δημήτρης μπορεί να σκοράρει, να παίξει άμυνα. Να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Τον ενδιαφέρει μόνος πως θα βοηθήσει να κερδίσει η ομάδα του».

Και συνεχίζει ο σχολιαστής: «Αυτό είναι ένα άλλο σημείο η άμυνα. Χάρη στη συμπεριφορά του και τις αμυντικές του ικανότητες ο Δημήτρης Διαμαντίδης κατέκτησε για 6η φορά τα τελευταία επτά χρόνια το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Euroleague. Δεν υπάρχει κανείς άλλον σαν αυτόν στην ιστορία της Euroleague. Ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε στην ομάδα του λόγω της ικανότητας του να κατανοεί το παιχνίδι, να είναι στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή. Ένας πόιντ γκαρντ ο οποίος μπλοκάρει σαν ψηλός, ένας αληθινός κλέφτης όταν μιλάμε για κλεψίματα και ο παίκτης κλειδί σε όλο το γήπεδο».

Φυσικά υπάρχουν και δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος τονίζει:  «Νοιώθω υπέροχα σίγουρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω όλα αυτά τα βραβεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για μένα όπως είπα και πριν είναι μεγάλη τιμή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε υγιείς ώστε και του χρόνου να είμαστε εδώ για ένα ακόμη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ της ομάδας και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι υπέροχοι».

Και το βίντεο κλείνει με τα εξής λόγια: «Και αν αυτά δεν είναι αρκετά ο Δημήτρης Διαμαντίδης με την εκπληκτική του παρουσία στον τελικό κόντρα στη Μακάμπι όπου οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο τρόπαιο ο Διαμαντίδης αναβάθμισε την ήδη εντυπωσιακή του παρουσία σαν ένας από τους καλύτερους γκαρντ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς ανακηρύχθηκε για δεύτερη φορά MVP του τελικού και μαζί με τους Τόνι Κούκοτς και Ντέγιαν Μποντιρόγκα είναι οι μόνοι που το έχουν καταφέρει. Μπράβο Διαμαντίδη ή όπως λένε στο ΟΑΚΑ "Μπράβο Μήτρο, μπράβο"».  

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags