Facebook Pixel Πρόεδρε, φέρε πίσω τον παικταρά!
| 2016-05-12 14:30:00

Πρόεδρε, φέρε πίσω τον παικταρά!

Πρόεδρε, φέρε πίσω τον παικταρά!

Ο Γιάννης Παπαγιάννης γράφει στο sportdog για τις σημαντικές πιθανότητες που υπάρχουν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό o παίκτης που λατρεύτηκε περισσότερο κι από τον Τζιοβάνι. 

Η καψούρα που έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς δεν έχει προηγούμενο. Η αγάπη του κόσμου στον Βέλγο ποδοσφαιριστή σε κάποιες περιπτώσεις έχει ξεπεράσει ακόμα και τη λατρεία που είχαν οι Ολυμπιακοί για τον Τζιοβάνι και τον Καρεμπέ.

Ο Μιραλάς είναι μια πολύ ξεχωριστή περίπτωση για τον Ολυμπιακό. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, μετέχει στο ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα του κόσμου, έφυγε ξαφνικά από τον Ολυμπιακό χωρίς να προλάβει να τον ευχαριστηθεί ο κόσμος και η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έβαλε πολλά χρήματα στο ταμείο της από την πώληση του παικταρά.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για τον Μιραλάς, τον Ολυμπιακό και το μέλλον του στην Έβερτον.

Σήμερα το πρωί η εφημερίδα "Goal" είχε εκτενές ρεπορτάζ σχετικά με βελγικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές του Ολυμπιακού με την πλευρά του Βέλγου διεθνή, ο οποίος πάντως έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Έβερτον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Βρετανοί κοστολογούν τον παίκτη πάνω από 10 εκ. ευρώ, αλλά οι Βέλγοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Μιραλάς να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Euro, οπότε και ο πρώην άσος των πρωταθλητών Ελλάδας θα πάρει τις όποιες αποφάσεις για το μέλλον του και το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Μιραλάς θέλει να αλλάξει ομάδα και παραστάσεις. Η αγάπη του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη. Ευκαιρία λοιπόν να επιστρέψει για να αλλάξει ταχύτητα η επίθεση και συνολικά ο Ολυμπιακός.

Πρόεδρε, φέρε πίσω τον παικταρά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags