Facebook Pixel "Κι εγώ θέλω τον Σισέ". Κι εσύ;
| 2011-06-19 14:19:00

"Κι εγώ θέλω τον Σισέ". Κι εσύ;

"Κι εγώ θέλω τον Σισέ". Κι εσύ;

Νέες δηλώσεις Θεοδωρίδη για τις επαφές με την ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη, που σχολίασε ότι ίσως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη.

Ο ισχυρός άνδρας του Πανσερραϊκού μίλησε στον "SentraFM" και σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα:

Για την υπόθεση του Γιώργου Γεωργιάδη και την πρόταση της ΑΕΚ:

“Κάθισα στο τραπέζι με την ΑΕΚ γιατί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μου έκανε μια πρόταση και πίστευα ότι θα ξεκινούσαμε από κει. Η πρόταση που έκανε τώρα δεν με βρήκε σύμφωνο και αν την ήξερα από πριν δεν θα καθόμουν να συζητήσω. Δεν τιμά την ΑΕΚ, τον παίκτη ούτε τον Πανσερραϊκό αυτή η πρόταση. Κι εγώ θέλω να πάρω τον Σισέ από τον Παναθηναϊκό αλλά γνωρίζοντας ότι δεν μπορώ, δεν κάνω πρόταση. Εγώ είχα σαν αρχή την πρόταση του Ιανουαρίου. Όμως εκείνη την πρόταση, την έχει μηδενίσει η ΑΕΚ. Ξεκινάει με νέα βάση. Αν είχε τέτοιο σκεπτικό δεν χρειαζόταν η συζήτηση. Είναι υποτιμητικό για τον παίκτη. Ένας παίκτης διεθνής, 23 χρονών τουλάχιστον πρέπει να τύχει σεβασμού. Την πόρτα δεν την κλείνουμε σε κανένα. Θα ξαναμιλήσουμε αν η ΑΕΚ καταλάβει ότι έχει κάνει μεγάλο φάουλ και προσπαθήσει να επανορθώσει. Αν είναι να μιλάμε και να καθυστερούμε δεν νομίζω ότι χρειάζεται”.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό:

“Υπήρχε το ενδιαφέρον και πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα. Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή απέναντι στην ΑΕΚ. Αν αυτοί λένε και “ξελένε” δεν φταίω εγώ. Για λόγους ευθιξίας δεν ανέφερα το ποσό που μου πρόσφερε η ΑΕΚ. Ο παίκτης έχει ρήτρα 2 εκ. Αν θέλει μπορεί να σπάσει το συμβόλαιο με αυτή τη ρήτρα. Εμείς θέλουμε να τον δώσουμε αλλά σύμφωνα με την αξία του. Αν ένας τέτοιος παίκτης αξίζει 250.000, γιατί αυτή ήταν η πρόταση της ΑΕΚ, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει πουθενά”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags