Facebook Pixel Διώξεις σε πέντε ομάδες!
| 2011-06-27 08:04:00

Διώξεις σε πέντε ομάδες!

Διώξεις σε πέντε ομάδες!

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει στο σκάνδαλο με τα στημένα και οι εισαγγελικές αρχές ξεκαθάρισαν ότι πολύ σύντομα θα προστεθούν και άλλα άτομα στη λίστα αλλά και πέντε ομάδες που φέρονται να εμπλέκονται.
 

Τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει από τις εισαγγελικές έρευνες δείχνουν άλλες πέντε ομάδες να μπαίνουν για τα καλά στο στόχαστρο της δικαιοσύνης. Πρόκειται για τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας και μία από την Φούτμπολ Λιγκ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ, οι «πρωταγωνιστές» των συνομιλιών ανήκουν σε αυτές τις ομάδες, και από τα όσα έχουν καταγραφεί στις συνομιλίες τους προκύπτουν αξιόποινες πράξεις για τις οποίες οι δικαστικές αρχές θα κινηθούν σύντομα αναλόγως.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις τόσο στα άτομα αυτά (τα οποία ακόμη δεν είχαν απασχολήσει τόσο πολύ την επικαιρότητα), όσο και στις ομάδες που ανήκουν. Από τις πέντε αυτές ομάδες, οι τρεις είναι της Βόρειας Ελλάδας και οι άλλες δύο είναι από το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags