Facebook Pixel Είναι τελικά ...Καμίνη γη ο Βοτανικός;
| 2011-01-14 17:48:00

Είναι τελικά ...Καμίνη γη ο Βοτανικός;

Είναι τελικά ...Καμίνη γη ο Βοτανικός;

Ο Δήμαρχος μίλησε για "οικονομικούς λόγους του Παναθηναϊκού" που μπλοκάρουν το νέο γήπεδο. Τι απαντούν "πράσινοι κύκλοι". Τι λένε οι κύκλοι που κάνει ο sportdog στην πιάτσα .

Κατ΄ ρχάς, ας θυμηθούμε τι είπε ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στο MEGA, αφήνοντας να εννοηθεί πως τα εσωτερικά προβλήματα του Παναθηναϊκού βάζουν τροχοπέδη στο έργο: "Ας βάλουμε πρώτα τον Βοτανικό στον 20ό αιώνα και βλέπουμε για τον 21ο. Έχω κάποια σχέδια στο μυαλό μου, αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ αυτή τη στιγμή. Καταλαβαίνω ότι η Διπλή Ανάπλαση δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, προφανώς για οικονομικούς λόγους που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Βοτανικό, είναι μία από τις προτεραιότητες μου".

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού, ήρθε μέσω των γνωστών "κύκλων", που δήλωναν ενοχλημένοι από τη δήλωση του Δήμαρχου και ουσιαστικά τον ...συμβούλευαν: "Ας κάνει πρώτα ο Δήμαρχος αυτά που πρέπει να κάνει κι ας αφήσει τις δηλώσεις για μετά. Πρώτα πρέπει να συναντηθεί με τον Παναθηναϊκό και με το υπουργείο κι αν υπάρξει θετική απόφαση, τότε θα αποφασίσει κι ο Παναθηναϊκός αν θα το κάνει το γήπεδο ή όχι και με τι οικονομικούς όρους. Πρώτα πρέπει να οριστεί το έργο και μετά να βάλουμε στο τραπέζι τα χρηματοοικονομικά στοιχεία".

Ο sportdog, πάντως, βλέπει πως ο Παναθηναϊκός την πέφτει στον Δήμαρχο καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Λες και δεν είναι προφανές το διοικητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, λες κι έχει άδικο ο Δήμαρχος που διαπιστώνει όσα μπορεί να διαπιστώσει και ο τελευταίος οπαδός: πως οι μεγαλομέτοχοι δεν βάζουν λεφτά.

Χωρίς λεφτά, γήπεδο δεν γίνεται. Από εκεί και πέρα, το επιχείρημα σωστό είναι. Κάνε πρώτα, Δήμαρχε, όσα έχεις να κάνεις κι άσε τον Παναθηναϊκό.

Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, ο Καμίνης μπορεί να τους εκθέσει ανεπανόρθωτα. Να κάνει τις κινήσεις που πρέπει, να εξελιχθούν όλα ομαλά, να τους πει "προχωράτε" και να μην υπάρχει κανείς να προχωρήσει...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags