Facebook Pixel Έμεινε ο Πρίντεζης
| 2011-07-12 22:31:00

Έμεινε ο Πρίντεζης

Έμεινε ο Πρίντεζης

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του εκπροσώπου του Γιώργου Πρίντεζη με τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε περεταίρω συνεργασία των δύο πλευρών, όμως δε συνέβη το ίδιο και με αυτούς των Πελεκάνου και Γλυνιαδάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του μάνατζερ του Γιώργου Πρίντεζη με τους ιθύνοντες του μπασκετικού Ολυμπιακού και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους», αφού φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό θέμα.

Από την άλλη μεριά οι περιπτώσεις του Μιχάλη Πελεκάνου και Ανδρέα Γλυνιαδάκη δυσκολεύουν, αφού οι προτάσεις που δέχτηκαν δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους και σε σύγκριση με αντίστοιχες που προέρχονται από το εξωτερικό είναι αρκετά πιο χαμηλές.

Έτσι κατά πάσα πιθανότητα ο μεν Πελεκάνος κοιτάζει πλέον προς Ιταλία και Μοντεγκρανάρο, από την οποία έχει ήδη προσφορά στα χέρια του, ενώ ο Γλυνιαδάκης ίσως να κινηθεί πιο βόρεια για να συναντήσει τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, η οποία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον υψηλόσωμο σέντερ.

Τέλος η υπόθεση του Λάζαρου Παπαδόπουλου δείχνει να οδεύει προς «γάμο» με τους Πειραιώτες, αφού τα τελευταία νέα θέλουν τις «άτυπες» επαφές των δύο πλευρών έχουν ενταθεί, παρότι ο εκπρόσωπος του «Λάζου», Μηνάς Τουκμενίδης, το διαψεύδει επισήμως.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags