Facebook Pixel Τούρκοι στέλνουν Βραζιλιάνο επιθετικό σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
| 2017-06-08 21:51:00

Τούρκοι στέλνουν Βραζιλιάνο επιθετικό σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Τούρκοι στέλνουν Βραζιλιάνο επιθετικό σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ποιος είναι ο παίκτης που τον θέλει η μισή Τουρκία και οι δύο Δικέφαλοι;

Το όνομα του Γουέλιτον Σοάρες ντε Μοράις παίζει για δύο ελληνικούς συλλόγους στον ελληνικό Τύπο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “kayseritempo.org” o 30χρονος Βραζιλιάνος «ψάχνεται» να αποχωρήσει από την ομάδα της Καισάρειας με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να τον έχουν στο στόχαστρο.

Έχει το γκολ

Πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αιχμή του δόρατος όσο και στις πτέρυγες. Είναι δεξιοπόδαρος και βραχύσωμος, αφού βλέπει τον κόσμο από τα 1,77 μέτρα. Ο Γουέλιτον είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Έχει πλούσιες παραστάσεις από Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Σπαρτάκ Μόσχας, Θέλτα, και τη Μερσίνα. Φέτος έπαιξε 34 παιχνίδια στην Τουρκία (28 για το πρωτάθλημα και 6 για το Κύπελλο), πέτυχε 15 τέρματα και μοίρασε 3 ασίστ.

Όπου ακούς πολλά κεράσια...

Η υψηλότερη αξία που πήρε στη μεταγραφική αγορά, σύμφωνα με το transfermarkt ήταν 13 εκατομμύρια Ευρώ, το 2010. Η τωρινή του αγοραστική αξία έχει μειωθεί κατά 11 εκατομμύρια. Δεν ξέρουμε, αν όντως παίζει το όνομά του στις λίστες των δύο Δικεφάλων. Το σίγουρο είναι, ότι ο τύπος ψάχνεται, να αλλάξει ομάδα. Οπότε ο μάνατζέρ του έχει βγει και τον προτείνει δεξιά και αριστερά. Το γεγονός, ότι το δημοσίευμα αναφέρει, πως βρίσκεται στο στόχαστρο 3 ομάδων (Τραμπζονσπόρ, Κασίμπασα, Κόνιασπορ) του τούρκικου πρωταθλήματος, της Μαρίτιμο και συλλόγων στη Ρωσία, μαρτυρά του λόγου το αληθές. Και όπως λέει ο λαός, "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags