Facebook Pixel "Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια"!
| 2011-07-23 12:33:00

"Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια"!

"Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια"!

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της πρωινή προπόνησης ήταν ξεκάθαρος σε όλους ότι πρέπει να… ματώσουν για να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ!
 

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ για να παραμείνουν σε αυτό και να διεκδικήσουν ταυτόχρονα θέση σε 18άδα αγώνα και πολύ περισσότερο στην βασική ενδεκάδα θα πρέπει να αποδείξουν ότι το αξίζουν στον Μανόλο Χιμένεθ μέσα από την καθημερινή δουλειά και προσπάθεια…

Κάτι που υπογράμμιζε στους «κιτρινόμαυρους» συνέχεια από την ημέρα που ήρθε στην Αθήνα και την Ελλάδα ο Ισπανός τεχνικός, ότι δηλαδή για να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΚ θα πρέπει να έχουν αποδείξει ότι το αξίζουν γιατί αυτό είναι… παράσημο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Αυτό ήταν και το ξεκάθαρο μήνυμα του Ανδαλουσιανού προπονητή χθες στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στο Οντράντσι: «Κάποιοι πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να φτάσετε στο σημείο να έχετε την τιμή να φορέσετε την φανέλα της ΑΕΚ. Ακόμη δεν είστε εκεί που θέλω και πρέπει. Απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να συμβεί αυτό», ήταν το μήνυμα του Χιμένεθ στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και κατά τη διάρκεια της άσκησης που είχε ανοίγματα και μίνι (αλλά… εκρηκτικά) σπριντ. Λόγια που χρησιμοποίησε ο 47χρονος κόουτς με αφορμή το γεγονός ότι δεν έβλεπε την ένταση που ήθελε στους «κιτρινόμαυρους».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags