02/08/11 - 23:12

Δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο Νοτιάς!

Μετά από καιρό η διοίκηση της ΑΕΚ επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος δέχθηκε να συνεισφέρει οικονομικά, για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Δεσμεύτηκε να βοηθήσει ο Νοτιάς!
53.152views 0shares
Παναιτωλικός – Απόλλων και Πανιώνιος – Λεβαδειακός παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

"Εξαφανισμένος" ήταν εδώ και καιρό ο Νίκος Νοτιάς, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι διοικούντες την ΠΑΕ να τον βρουν, ώστε να πληρώσει το ποσό που του αναλογεί, βάση του ποσοστού των μετοχών που έχει στην κατοχή του. Τελικά το απόγευμα της Τρίτης, ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης απάντησε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις των ανθρώπων της Ένωσης και άκουσε προσεχτικά πως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην ομάδα. Παρά το γεγονός ότι εδώ και καιρό αρνούνταν να στείλει χρήματα, έδειξε κατανόηση και δεσμεύθηκε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα συνεισφέρει οικονομικά, ώστε να δώσει κι αυτός μια ...ανάσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά να δώσουν λύση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Η συζήτηση του Νίκου Νοτιά με τους ανθρώπους της ΠΑΕ έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον μεγαλομέτοχο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους εδώ και καιρό δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις συνεχείς κρούσεις της διοίκησης. Mέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να έχει βρεθεί ένα ποσό της τάξεως του 1,3 εκ. ευρώ, το οποίο αφορά στις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, το δημόσιο, αλλά και άλλους πιστωτές. Ο κ. Νοτιάς δεν φάνηκε διατεθειμένος να καλύψει όλο το παραπάνω ποσό, ως όφειλε βάση ποσοστού, αλλά δεσμεύθηκε να κάνει ό, τι καλύτερο μπορεί. Φέρεται μάλιστα διατεθειμένος να πληρώσει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ, ώστε να ρυθμιστούν οι άμεσες οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ. Φυσικά αυτό που μένει τώρα, είναι η δέσμευση να γίνει πράξη και να μη μείνει στα λόγια.

Έξτρα εμπόδιο από την εφορία

Σαν να μην έφταναν στον δικέφαλο όλα τα γνωστά οικονομικά προβλήματα, η έκτακτη εισφορά της εφορίας, κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση στην ομάδα. Στα 1,3 εκ. ευρώ, θα πρέπει να προστεθούν περίπου 700 χιλιάδες ευρώ, ποσό για τα οποίο όμως, η διοίκηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο της ρύθμισης, ώστε να εξοφληθεί σε βάθος χρόνου.
 

ΠΗΓΗ: novasports


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ