Facebook Pixel «Περιμένω ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα»
Life
| 2011-08-27 19:58:00

«Περιμένω ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα»

«Περιμένω ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα»

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε πως θα γίνουν πολλές αλλαγές και ότι θα έχουμε ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τι είπε στη Nova:

Τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να ακούς αυτά τα πράγματα και να τα βλέπεις. Λίγο πολύ όλοι μας ακούγαμε διάφορα, όλοι μας είχαμε κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μας, όταν όμως αυτά τα ακούς συνέχεια και βλέπεις ότι συμβαίνουν τότε σε ενοχλεί ακόμα περισσότερο. Από κει και πέρα υπάρχουν άλλοι που πρέπει να ασχοληθούν με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και να πάρουν τις αποφάσεις που πρέπει αν πραγματικά γίνανε όλα αυτά που λέγονται».

Το αν περιμένει αλλαγές στο ποδόσφαιρο:

«Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν δεν αλλάξει κάτι. Περιμένω να αλλάξουν πολλά πράγματα και να δούμε ένα καθαρό και δίκαιο πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά από όλες τις πλευρές και από τις ομάδες και από τους διαιτητές και από όλους όσους ασχολούνται με αυτό το χώρο».

Το πώς βλέπουν στην Ξάνθη τη νέα σεζόν:

«Με αρκετά μεγάλες φιλοδοξίες θα έλεγα παρότι έχουμε αλλάξει πολύ την ομάδα. Έχουμε διαφοροποιήσει πολύ το ρόστερ και με καινούριους παίκτες και με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη δεύτερη ομάδα άλλα και με προσθήκες που κάναμε με αγορές. Θεωρούμε ότι θα έχουμε πολύ καλή ομάδα. Πιστεύουμε ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουμε αρκετά υψηλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα».

Το τι μπορεί να υποσχεθεί:

«Δεν μπορείς να υποσχεθείς τίποτα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που είμαι σίγουρος πως μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και θα δούνε μια πολύ καλή ομάδα φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags