Facebook Pixel Ένας «τρομοκράτης» στου Ρέντη! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)
| 2011-01-22 19:40:00

Ένας «τρομοκράτης» στου Ρέντη! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ένας «τρομοκράτης» στου Ρέντη! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό έκανε σήμερα ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος όμως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αλγερινός ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ήταν μαζί με τον παλιό του φίλο, Γιάννη Μανιάτη.

Από εκεί και πέρα, ο Φουστέρ προπονήθηκε κανονικά με τη ομάδα, ενώ ο Α. Παπαδόπουλος ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης το γήπεδο.

Οι Ντουντού, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Με την ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Ράφικ Τζιμπούρ.

 Μετά το τέλος της προπόνησης Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Φουστέρ Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς και Χολέμπας.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Γκαλίτσιος, Νέμεθ, Γ. Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Ντουντού, Ν. Παπαδόπουλος και Ουρτάδο θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags