Facebook Pixel «Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε»
| 2011-09-29 17:10:00

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε»

«Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε»

Το σύνθημα για καλύτερη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις έδωσε ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού Πάμπλο Ορμπάιθ, ο οποίος στάθηκε στην συνοκική εικόνα,που επέδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Άρσεναλ.

Στον χαρακτήρα που έδειξε ο Ολυμπιακός στην χθεσινή αναμέτρηση του «Εμιρέιτς» κόντρα στην Άρσεναλ στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βάσκος μέσος των «ερυθρόλευκων» Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο έμπειρος μέσος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πρόσωπο, που παρουσίασε ο Ολυμπαικός στο Λονδίνο, ενώ ταυτόχρονα έστειλε το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει της συνέχειας:

 

«Η Άρσεναλ ξεκίνησε δυνατά και έβαλε δύο γκολ, εμείς όμως μετά ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως δικαιούμασταν κάτι περισσότερο» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ορμπάιθ, ο οποίος ερωτηθείς για την προσωπική του απόδοση υποστήριξε:

«Βρίσκομαι ακόμα σε φάση προσαρμογή, έχω βελτιωθεί αρκετά όμως έχω περισσότερα να δώσω και στη συνέχεια θα παίξω ακόμη καλύτερα».

Όσον αφορά στό τί μπορεί να πετύχει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ, ο Ορμπάιθ ήταν ξεκάθαρος: «Αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σε οποιοδήποτε γήπεδο και όσο ζούμε θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

Και για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε: «Ανυπομονούμε για αυτό το ματς γιατί είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας από το κουραστικό ματς με την Άρσεναλ και να εμφανιστούμε έτοιμοι με τον ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags