Facebook Pixel Τρέχει κάτι με τον Σλούκα;
| 2011-10-07 19:43:00

Τρέχει κάτι με τον Σλούκα;

Τρέχει κάτι με τον Σλούκα;

Πολλά και διάφορα ακούγονται για τον Κώστα Σλούκα τις τελευταίες ώρες, με αφορμή την πρόταση του Ολυμπιακού για επέκταση του συμβολαίου για ακόμα τρία χρόνια.

Κατ' αρχήν δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση της πρότασης από πλευράς ΚΑΕ, αλλά και παίκτη, αλλά παράλληλα η φημολογία καλά κρατεί.

Το ένα σενάριο αναφέρει ότι ο Σλούκας δεν έπαιξε με την Μπεσίκτας επειδή δεν απάντησε θετικά στην προσφορά του Ολυμπιακού, γι΄ αυτό και του υποβλήθηκε σιωπηρή τιμωρία.

Το δεύτερο αναφέρει ότι ο Ίβκοβιτς ήθελε να τον δώσει δανεικό και φέτος, αλλά η διοίκηση του ξεκαθάρισε πως θα μείνει και θα του ανανεωθεί και το συμβόλαιο. Κάτι που δεν άρεσε στον Σέρβο.

Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει τίποτα από τα δύο. Ο Ίβκοβιτς δεν έβαλε τον 21χρονο από τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μπορούσε να ξεμπέρδευε μια και καλή αν τον άφηνε εκτός 12αδας. Το έκανε με τον Κέσελ την Κυριακή, τον Μάντζαρη και τον Γλυνιαδάκη την Τετάρτη, τον Χάουαρντ την Πέμπτη.

Πρόβλεψη του σκύλου; Ο Σλούκας θα μείνει στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ακόμα και ο Ίβκοβιτς θα τον βάλει κανονικά να παίζει. Θέμα χρόνου είναι να πει το "ναι"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags