Facebook Pixel Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Ντόρτμουντ
| 2011-10-17 17:25:00

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Ντόρτμουντ

Το πρόγραμμα Ολυμπιακού και Ντόρτμουντ

Το πρόγραμμα που αφορά την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας.

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» Ερνέστο Βαλβέρδε ορίστηκε για τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης, ενώ η τελευταία προπόνηση της πειραϊκής ομάδας έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Στις 19:30 η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά:

«ΤΡΙΤΗ 18/10

13:30 Άφιξη της αποστολής της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

17:00 Συνέντευξη του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

19:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

19:30 Συνέντευξη του προπονητή της ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Γιούργκεν Κλοπ στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

20:00 Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου για διάστημα 15 λεπτών».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags