Facebook Pixel "Σε λίγο θα χρειάζεται ...λάσο!"
| 2011-10-25 14:30:00

"Σε λίγο θα χρειάζεται ...λάσο!"

"Σε λίγο θα χρειάζεται ...λάσο!"

Απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος αισθάνεται ο Φερέιρα από την παρουσία του Κουίνσι. "Τώρα τι λένε όσοι τον αμφισβητούσαν το καλοκαίρι;", σχολιάζει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γιατί η αλήθεια είναι πως το είχε το παραπονάκι του ο πεπειραμένος κόουτς από όλα όσα άκουσε λίγους μήνες πριν, με την επιλογή του να φέρει έναν δανεικό παίκτη για να πάρει θέση βασικού.

Ή για την απόκτηση του Τοτσέ, για παράδειγμα, λες και είχε να διαχειριστεί ένα τεράστιο μπάτζετ και επέλεξε τον Ισπανό φορ...

"Kάντε λίγο υπομονή και θα δείτε πολλά ακόμη από τον Κουίνσι...", έλεγε στους συνεργάτες του ο Πορτογάλος τεχνικός, που πίστεψε στην περίπτωση του Γκανέζου κυνηγού και δικαιώθηκε.

Άλλωστε, αν δεν έλαμπε τόσο έντονα το άστρο του Λέτο στα παιχνίδια των "πράσινων", ο Κουίνσι θα ήταν με διαφορά ο παίκτης-αποκάλυψη στην 11άδα του τριφυλλιού αυτές τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

"Ούτε με λάσο δεν τον πάινουν", λένε στην Παιανία, ενώ προ ημερών, όπως σας είχε ενημερώσει ο σκύλος, ο ίδιος ο Κουίνσι έλεγε πως "ακόμα δεν είδατε τίποτα"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags