Facebook Pixel Στον κόσμο της Football… freak
| 2011-11-03 16:18:00

Στον κόσμο της Football… freak

Στον κόσμο της Football… freak

Αν το ξεχάσατε, σας θυμίζω ότι υπάρχει και το πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής. Το αποκαλούμενο εσχάτως και… Football League, που μόλις άρχισε, σε ρυθμούς «μερικής απασχόλησης».

Γράφει ο Γιώργος Τραπεζανίδης...

Έπαιξαν, δηλαδή, δέκα από τις 18 ομάδες, ενώ κάποιες από τις υπόλοιπες, που περιμένουν τη δική τους πρεμιέρα, έχουν συμπληρώσει μέχρι και 15 εβδομάδες προετοιμασίας!

Μιλάμε για την κατ’ εξοχήν διοργάνωση της περιφέρειας, του ποδοσφαίρου της επαρχίας, που μπορεί να αποκεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό, αλλά παράλληλα έχασε ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία της. Ακόμη αποφασίζουν για το ποιες ομάδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ή όχι, ακόμη περιμένουν τις ομάδες… Α και Β, ακόμη δεν αφήνουν στον Αγροτικό Αστέρα και τον Φωκικό (δεν είχε ΑΦΜ, έβγαλε και έγινε ΠΑΕ… χθες!) να αγωνιστούν και άλλα πολλά, άκρως υποτιμητικά και δυσφημιστικά για το δεύτερο πρωτάθλημα της χώρας.

Στην απολύτως απογοητευτική κατάσταση, έρχονται να προστεθούν τα πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, που παρά την χορηγία του ΟΤΕ (τηλεοπτικά η FL έμεινε μόνο σε συνδρομητικό κανάλι…) δεν μπορούν να σταθούν στα πόδια τους. Ουδείς γνωρίζει πόσες από τις ομάδες θα τα καταφέρουν μέχρι τέλους, κάτω από ποιες συνθήκες και χωρίς τα γνωστά «ζιζάνια» γύρω τους. Χαρά στο κουράγιο αυτών που εξακολουθούν να ασχολούνται και φυσικά αναφέρομαι ΜΟΝΟ σ’ εκείνους, που το κάνουν επειδή αγαπούν πραγματικά τον τόπο και την ομάδα τους. Οι «άλλοι», οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι, αποτραβήχτηκαν προσωρινά και καλά θα κάνουν να μείνουν στα «λαγούμια» τους, αν και το πρόβλημα δεν λύθηκε με την εξαφάνιση της Ηλιούπολης και την προφυλάκιση του Τσακογιάννη.

Ναι, θα γίνει και το πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής, η… Football League 2. Δεν άρχισε ακόμη, νωρίς είναι άλλωστε. Μόνο μην μπερδευτούν οι παίκτες των ομάδων, ακούσουν πρεμιέρα και πάνε με κοντομάνικα στα πρώτα ματς, ενώ θα πλησιάζουν Χριστούγεννα. Κατάντια…

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags