Facebook Pixel Κάγκελα παντού!
| 2011-11-19 11:22:00

Κάγκελα παντού!

Κάγκελα παντού!

Πριν από λίγα χρόνια εφαρμόστηκε κάτι... πρωτοποριακό για τα δεδομένα. Τοποθετήθηκε δίχτυ σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πίσω από τον πάγκο του εκάστοτε αντιπάλου και μπροστά από τους φανατικούς. Φέτος το πράγμα προχώρησε λίγο περισσότερο.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αποφασίστηκε να τοποθετηθούν κάγκελα προκειμένου να μείνουν περισσότερες θέσεις κενές. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, οι υπεύθυνοι εφαρμόζουν ένα νέο μέτρο που θα φανεί το απόγευμα της Κυριακής αν θα έχει αποτέλεσμα.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στους «αιωνίους» θα έχει και τις... καινοτομίες του, όχι φυσικά προς όφελος του θεάματος, αλλά προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια που γίνονται κάθε χρόνο και στα δύο γήπεδα.

Στη νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, λοιπόν, με εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της αστυνομίας, του ΕΣΑΚΕ και της ΔΕΑΒ αποφασίστηκε να μην ανοίξουν οι πτυσσόμενες κερκίδες πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και τη γραμματεία, να τοποθετηθεί δίχτυ μπροστά από το πέταλο που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων και να τοποθετηθούν κάγκελα στις θύρες πίσω από τους πάγκους, ώστε να αποφευχθεί η είσοδος των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο.

Κλειστά θα μείνουν τα τμήματα 103-105, οι πτυσσόμενες εξέδρες πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού και της γραμματείας και οι πρώτες οκτώ σειρές επί 38 καθισμάτων στα τμήματα 134Β, 136Β και 138 Β. Επίσης, στα τμήματα 134Β, 136Β και 138Β θα βρίσκονται άντρες της ιδιωτικής ασφάλειας και αστυνομικοί. Αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται στα αποδυτήρια και στη φυσούνα, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν δυόμισι ώρες πριν από το τζάμπολ.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρχει εξονυχιστικός έλεγχος, ενώ δεν θα επιτραπεί στους φιλάθλους να φέρουν πανό ή πλακάτ με υβριστικό ή προκλητικό περιεχόμενο. Τα συνολικά εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι 17.700 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μείνει κενό ούτε ένα κάθισμα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags