Facebook Pixel "Προσοχή με νέους, γιατί νευριάζουν οι παλιοί"!
Life
| 2011-11-20 23:34:00

"Προσοχή με νέους, γιατί νευριάζουν οι παλιοί"!

"Προσοχή με νέους, γιατί νευριάζουν οι παλιοί"!

Σε ερώτηση για τον Δημήτρη Σταφυλίδη και τη χρησιμοποίηση του στο ματς με τον Παναιτωλικό, ο Λάζλο Μπόλονι εγκωμίασε την απόδοση του νεαρού μπακ, αλλά τόνισε οτι "θέλει προσοχή (σ.σ. για το πόσο θα παίζουν οι νέοι) γιατί και οι μεγάλοι που χάνουν τη θέση τους σίγουρα νευριάζουν"!

"Ήταν ένα παιχνίδι που εξαιτίας του γεγονότος ότι είχαμε να κερδίσουμε καιρό στην Τούμπα υπήρχε πίεση στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα μέχρι το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς μετά το τρίτο γκολ αυτή η πίεση έφυγε τελείως και είναι γεγονός ότι μετά την πίεση δεν μπορείς να παίξεις. Σίγουρα είμαι χαρούμενος με τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να δω περισσότερα γκολ σήμερα, γιατί η νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και σίγουρα μετά το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο.

Πριν από τον αγώνα είχα ζητήσει από τοςυ φιλάθλους να στηρίξουν αν δουν κάποιο νέο και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί στήριξαν τον Σταφυλίδη στην πρώτη του συμμετοχή. Θέλω να πιστεύω ότι με τους τρεις βαθμούς θα ξεκινήσουμε αλλιώς την εβδομάδα, γιατί παρόλο που παίζουμε δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας είναι δύσκολο να κάνεις δύο σερί νίκες, αλλά στόχος μας είναι μόνο η νίκη".

Για την πρώτη συμμετοχή του Σταφυλίδη: "Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Είχε καλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Είχε μαχητικό πνεύμα, ένα μακεδονικό πνεύμα. Είναι ένας παίκτης που τον πρόσεξα και τον αισθάνθηκα καλύτερα σαν παίκτη. Πήρε πολλές κεφαλιές χωρίς να είναι πολύ ψηλός. Αλλά είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμη έτοιμος. Είδα το επίπεδο της φυσικής κατάστασης της πρώτης Εθνικής, κάποιες φορές ήταν πολύ για αυτόν, έστω και αν η ένταση δεν ήταν μεγάλη σε αυτό το παιχνίδι.

Επίσης, σε αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψει, αλλά και στο τεχνικό κομμάτι γιατί είδα καλές σέντρες, αλλά όχι και τόσο καλές. Τακτικά σε κάποια κομμάτια είναι πράγματα που μου άρεσαν, γιατί ήξερε πότε να κλείνει μέσα και στο τακτικό κομμάτι τον είδα να μην κάνει πάντα τις σωστές επιλογές. Σίγουρα λοιπόν το ντεμπούτο του ήταν ένα θετικό και πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει. Για το αν συνεχίζω να βάζω, ναι θα το κάνω αρκεί να μου δείξουν ότι μπορούν να αγωνιστούν. Ένας από αυτούς είναι και ο Αποστολόπουλος που μπορεί να μην έπαιξε, αλλά μπορεί να αγωνιστεί. Αυτό θέλει, όμως, προσοχή γιατί και οι μεγάλοι που χάνουν τη θέση τους σίγουρα νευριάζουν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags