Facebook Pixel "Δεν υπάρχει «κακή» νίκη!"
| 2011-11-21 11:42:00

"Δεν υπάρχει «κακή» νίκη!"

"Δεν υπάρχει «κακή» νίκη!"

Ο αναβαθμισμένος φέτος, Ίαν Βουγιούκας, εκ των κορυφαίων του "τριφυλλιού" στο 74-70 επί του Ολυμπιακού, εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό και μιλάει για τον ρόλο του στην ομάδα.
 

-Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ερχόμενης εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός υπέστη μία απρόσμενη πλήν όμως δίκαιη νίκη από έναν κατώτερο αντίπαλο (Μπάμπεργκ) και ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σημαντική νίκη που τον κράτησε ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Top-16 της Ευρωλίγκα. Η διαμόρφωση αυτών ψυχολογικών ισορροπιών, πριν από το τζάμπολ του ντέρμπι, εκτιμάς ότι ίσως και να σας επηρέασαν;

"Σ' έναν βαθμό πιστεύω πως ναι, γιατί πάντα πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα πρέπει να δείξει ετοιμότητα... Αν και ξέραμε ότι η Μπάμπεργκ ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος, δεν παίξαμε καλά, κάναμε πολλά λάθη και μοιραία χάσαμε... Όμως, για το αγωνιστικό επίπεδο, την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών που διαθέτει ο Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να επηρεαζόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα... Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, έχει τη δική του σημασία και πόσο μάλλον ένα ντέρμπι σαν αυτό με τον Ολυμπιακό...".

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags