Facebook Pixel «Πιο ορεξάτος ο Γκοβού από Σισέ!»
| 2011-01-30 13:26:00

«Πιο ορεξάτος ο Γκοβού από Σισέ!»

«Πιο ορεξάτος ο Γκοβού από Σισέ!»

Ο Γιάννης Σερέτης σχολιάζει στο blog του τη χθεσινή εικόνα που εξωτερίκευε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο γήπεδο και λέει «μπράβο» στον Φρέιτας που παραιτήθηκε.

* Το πιο ανησυχητικό από το χθεσινό ματς για τους φίλους του Παναθηναϊκού δεν ήταν οι 0 ευκαιρίες, ούτε οι ελάχιστοι συνδυασμοί, ούτε ότι μια (καταπληκτική) ντρίμπλα του Λάζαρου ήταν ό,τι καλύτερο σε ένα βαρετό παιχνίδι, ούτε ότι το κοντέρ έγραψε στο τέλος 8-13 τελικές προσπάθειες υπέρ του Εργοτέλη.

* Το πιο ανησυχητικό ήταν η τσαντίλα, η δυσθυμία, τα νεύρα και οι 0 ευκαιρίες του Τζιμπρίλ Σισέ. Δεν ήταν ότι δεν «έπιασε» σπουδαία απόδοση ο Γάλλος. Αυτό έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια. Ηταν όμως το πρώτο ματς πρωταθλήματος που μπορώ να θυμηθώ, στο οποίο δεν έδειξε το χαρακτηριστικό πάθος του, τη «λύσσα» για κάθε πάσα, για κάθε σέντρα, για σουτ, κεφαλιές, γκολ, κίνηση χωρίς τη μπάλα.

* Υπήρχαν δηλαδή στιγμές που ο απίστευτος (διότι όσο περνά ο καιρός και παίρνει λεπτά συμμετοχής γίνεται και… χειρότερος) Γκοβού, έδειχνε πιο ορεξάτος από τον Τζιμπρίλ. Ο καθένας, ασφαλώς, δικαιούται μια κακή ημέρα και υπάρχουν πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι εφέτος έχουν αναγάγει σε κανόνα τις μέτριες – κακές εμφανίσεις. Επαναλαμβάνω όμως: δεν πρόκειται περί αυτού, αλλά για την εικόνα που εξωτερίκευε ο Σισέ.

* Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν ο χθεσινός στόχος του Παναθηναϊκού ήταν η συντήρηση δυνάμεων ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ, ας πάει το… παλιάμπελο. Ακόμη κι έτσι, πάντως, η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν δικαιολογείται, διότι αυτό που είδαμε δεν ήταν ομάδα, αλλά 11 παίκτες οι οποίοι μαζεύτηκαν στην αλάνα να παίξουν 45 λεπτά μπαλίτσα σε ένα ματς που άρχιζε από το υπέρ τους 2-0.

ΥΓ1. Αξίζει ένα μπράβο στον Κάρλος Φρέιτας που παραιτήθηκε και δεν έκατσε να παίρνει ζεστά λεφτά χωρίς να κάνει τίποτα μέχρι το καλοκαίρι. Πόσο επιτυχημένος όμως είναι κάποιος, όταν το μόνο «μπράβο» που αξίζει είναι επειδή… παραιτήθηκε;

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags