Facebook Pixel To λένε και στην Άρσεναλ...
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-07 18:30:00

To λένε και στην Άρσεναλ...

To λένε και στην Άρσεναλ...

Ο μπακ της Άρσεναλ Ιγκνάσι Μιγκέλ μιλάει στο gazzetta.gr για την φανταστική ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» και παραδέχεται ότι ο Ολυμπιακός άξιζε να προκριθεί!

Ο 19χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Αρσεναλ μπήκε στο 51 στη θέση του τραυματία Αλεξ Σάντος και έπαιξε αναγκαστικά αριστερός μπακ. Ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι!

«Εγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι σ' ένα φοβερό γήπεδο. Ηταν απίστευτο αυτό που έζησα στον πρώτο μου αγώνα στην Ευρώπη. Οι οπαδοί ήταν φοβεροί και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα», σχολίασε ο Μιγκέλ στο gazzetta.gr, που αναφέρθηκε και στη φάση του 2-1, η οποία ξεκίνησε από τη δικιά του σέντρα: «Είδα τον Μαρουάν Σαμάκ μέσα στην περιοχή και του έστειλα την μπάλα. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στο τσάμπιονς λιγκ, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα».

Ο Ισπανός είχε πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό: «Επαιξε πολύ καλά και είναι μια ομάδα που άξιζε να περάσει στον επόμενο γύρο του τσάμπιονς λιγκ. Δεν ξεχωρίζω κάποιον παίκτη του, γιατί όλοι αγωνίστηκαν πολύ καλά. Επαιξαν συγκεντρωμένα και πίεζαν συνεχώς. Νομίζω πως και οι τέσσερις ομάδες αυτού του ομίλου μπορούσαν να προκριθούν στον επόμενο γύρο. Εγιναν σπουδαίοι αγώνες στη φάση των ομίλων και εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό στο γιουρόπα λιγκ».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags