Facebook Pixel Φτάνει με το κρύο-ζέστη
| 2011-12-12 15:20:00

Φτάνει με το κρύο-ζέστη

Φτάνει με το κρύο-ζέστη

Μόλις ξεπεράστηκε το στάδιο των συνεχόμενων κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ο Άρης πέρασε στο στάδιο των σκοτσέζικων ντουζ, κάτι που χωνεύεται ακόμα πιο δύσκολα. Μία κρύο μία ζέστη από τους παίκτες του Άρης. Φτάνει όμως, γιατί αυτό ίσως είναι ακόμα…

Μόλις ξεπεράστηκε το στάδιο των συνεχόμενων κακών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ο ΑΡΗΣ πέρασε στο στάδιο των σκοτσέζικων ντουζ, κάτι που χωνεύεται ακόμα πιο δύσκολα. Μία κρύο μία ζέστη από τους παίκτες του ΑΡΗ. Φτάνει όμως, γιατί αυτό ίσως είναι ακόμα πιο ανυπόφορο.

Το να βλέπεις μία ομάδα να κάνει συνεχόμενες κακές εμφανίσεις σε κάνει να σκεφτείς ότι ίσως δεν έχει δυνατότητες για περισσότερα πράγματα. Το να βλέπεις όμως μία ομάδα τα δίνει όλα στο «Γεντί Κουλέ» και να φεύγει νικήτρια από μία δύσκολη έδρα και την άλλη εβδομάδα να χάνει από τον υπό διάλυση Πανιώνιο, δεν χωνεύεται.

Τον να βλέπεις μία ομάδα μετά τη «σφαλιάρα» στη Νέα Σμύρνη να κάνει πλάκα με τον Παναθηναϊκό στην έδρα της και μία εβδομάδα μετά να παρουσιάζει ένα τραγικό πρόσωπο και να χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης επίσης δεν χωνεύεται. Και γιατί δεν χωνεύονται; Γιατί οι παίκτες δείχνουν ότι και δυνατότητες έχουν και πάθος μπορούν να βγάλουν μέσα στο παιχνίδι τους.

Το γιατί δεν το κάνουν κάθε εβδομάδα αυτό είναι ένα ερώτημα που μάλλον οι ίδιοι τους θα πρέπει να απαντήσουν και ένα πρόβλημα που οι ίδιο θα πρέπει να λύσουν. Ο καθένας πρώτα με τον εαυτό του και μετά ως ομάδα. Φτάνει όμως αυτό το κρύο-ζέστη. Δεν αντέχεται.

ΥΓ1: Πολλά μπράβο στον μπασκετικό ΑΡΗ, τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, τους συνεργάτες του και τους παίκτες της ομάδας. Εκεί είναι φανερό ότι υπάρχει μία διαρκώς ανοδική πορεία και το σερί νικών μόνο τυχαίο δεν είναι. Διακόπηκε άδικα στο ματς με τον Ολυμπιακό αλλά συνεχίστηκε σε μία έδρα, αυτή της Καβάλας, στην οποία έχασε ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός και αυτό λέει πολλά.

ΑΚΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΟΓΛΟΥ

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags