Facebook Pixel Πόκερ Νο6: Κλειδί το σκάουτινγκ του αντιπάλου
Life
| 2011-12-25 18:04:00

Πόκερ Νο6: Κλειδί το σκάουτινγκ του αντιπάλου

Πόκερ Νο6: Κλειδί το σκάουτινγκ του αντιπάλου

Μέρες που είναι, ο sportdog δίνει τα φώτα του σε επίδοξους …τζογαδόρους, μέσω των οδηγιών ενός έμπειρου παίκτη. Οι 10 εντολές του πόκερ για …σίγουρη αυτοκτονία!

Ψυχολογία. Πόσες και πόσες οι συζητήσεις και οι διαφορετικές απόψεις για το αν και σε ποιο βαθμό παίζει ρόλο οι ψυχολογία στον αθλητισμό και γενικότερα σε όλες τις επιδόσεις της ζωής μας. Για το πόκερ, πάντως, είναι σημείο αναφοράς. Μεγάλοι παίκτες έχουν μάθει να κερδίζουν κάνοντας ακριβείς προσδιορισμούς των χαρακτηριστικών των αντιπάλων τους. Γι’ αυτούς τους παίκτες έχει μεγαλύτερη σημασία η συμπεριφορά και τα σημάδια που δείχνουν οι γύρω τους, παρά το δικό τους χέρι.

Αποκτά τεράστιο αβαντάζ κάποιος όταν καταφέρνει να ψυχολογεί τον τρόπο παιξίματος των άλλων και να προβλέπει τις περισσότερες φορές την επόμενη κίνησή τους. Μερικοί είναι παρορμητικοί και ανυπόμονοι όταν έχουν καλό φύλλο. Κάποιοι άλλοι κάνουν μορφασμούς ή, έχουν συγκεκριμένες αντιδράσεις σε συγκεκριμένες καταστάσεις (προφανώς ανάλογα με το φύλλο τους).

Παρατηρώντας το στυλ και τη λογική των αντιπάλων μας σύντομα θα καταλάβουμε αν είναι μπλοφαδόροι, αν υπακούουν σε συγκεκριμένη στρατηγική, αν είναι χαλαροί ή, σφικτοί παίκτες, αν έχουν κουραστεί και οδηγούνται σε λάθη. Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσουμε εμείς το πλεονέκτημα και θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags