Facebook Pixel "Δεν είμαστε ευχαριστημένοι"
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-05 14:19:00

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι"

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι"

O Mπλάζιτς είναι ικανοποιημένος από την πορεία του Παναιτωλικού και νιώθει σιγουριά για τον ευατό του καθώς πηγαίνει όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Πάντως, υπάρχει πικρία για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού στον Sentra-fm: 

Για το καλό δίδυμο που αποτελεί με τον Τζενάμο: «Ο Παναιτωλικός δεν έχει πρόβλημα με τους τερματοφύλακες κι εγώ και ο Τζενάμο και ο Μπαμπανιώτης αποτελούμε μια τριάδα από τις καλύτερες του πρωταθλήματος».

Για το αν φέτος είναι η καλύτερη χρονιά του: «Είναι αλήθεια. Λίγο με τα χρόνια που οι τερματοφύλακες πάνε πιο καλά, ενώ η δική μου ηλικία είναι η καλύτερη που ξεκινά για έναν τερματοφύλακα. Είχα τρία πάρα πολύ καλά χρόνια στη Λιβαδειά, πέρασα και στο Βέλγιο στη Σταντάρ καλά, έπαιξα μισό πρωτάθλημα και αυτό ήταν μια εμπειρία, έμαθα κάτι καινούριο. Πάω καλά, με εμπειρία που έχω και θα προσπαθώ να πάω πιο καλά».

Για το γεγονός πως χθες μετά από μια σπουδαία απόκρουση δέχθηκε γκολ: «Δύσκολη ερώτηση. Είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις καλά, όταν η ομάδα παίζει πολύ καλά, έχεις πολύ καλό σκορ απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και όταν περιμένεις το τελευταίο σφύριγμα, τρως γκολ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Περιμένεις να κερδίσεις το ματς, έχεις παίκτη παραπάνω και εντάξει, αν κάποιος πριν από το παιχνίδι μας έλεγε αν ήμασταν ευχαριστημένοι με την ισοπαλία θα λέγαμε ναι, αλλά όπως πήγαινε το παιχνίδι χθες και έμεναν 2-3 λεπτά, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Κρατάμε το κεφάλι ψηλά και βλέπουμε μπροστά».

Για την καλή πορεία του Παναιτωλικού: «Όλοι ξέρουμε ότι ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που παίζει πάρα πολύ δυνατά στο Αγρίνιο και δεν είναι εύκολο σε καμία ομάδα να παίζει εδώ, έχουμε πάρα πολύ καλό κόσμο. Παίξαμε και χθες πάρα πολύ καλά και δείξαμε σε όλους, προσπαθήσαμε, είχαμε το σκορ μέχρι το τέλος, αλλά στο τέλος ήταν 1-1 και μπορούμε να λέμε πως δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Εγώ προσωπικά αυτό λέω».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Είχε πρόβλημα μπροστά λόγω απουσιών. Εμείς το ίδιο είχαμε με Θεοδωρίδη και Χαριστέα που δεν έπαιξαν. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά, είχαν μπάλα, είχαν κατοχή, προσπαθήσανε, αλλά δεν κάνανε κάτι περισσότερο. Εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε και την έδρα και ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟ έπαιξε χωρίς σέντερ φορ: «Αυτό ήταν μεγάλη δυσκολία για τον Παναθηναϊκό, αλλά όταν ένας μέσος παίζει στην επίθεση, πιο πολλές φορές είδα τον Κλέιτον να ζητάει μπάλα και να αλλάζουν χώρους με τους ακραίους. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι μεγάλοι και δεν παίζει ρόλο αν παίζουν στη θέση τους. Έχουν καλή ποιότητα και δεν είναι εύκολο καθόλου να παίζεις με τέτοιους παίκτες.

Για τους 16 βαθμούς που έχει η ομάδα του: «Μέχρι τώρα νομίζω είμαστε καλά, αν βλέπουμε πως έχουμε δύο παιχνίδια λιγότερα που μπορούμε να πάρουμε βαθμούς. Σημαντικοί για εμάς Ιανουάριος και Φεβρουάριος, παίζουμε πολλούς αγώνες και μάλιστα με ομάδες που είναι στην ίδια γραμμή με εμάς. Να δώσουμε όση δύναμη έχουμε και να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε, να το πω έτσι, το πρωτάθλημα ώστε χωρίς άγχος και πίεση να πάμε για κάτι καλύτερο ως το τέλος.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχασε εκεί, ο ΠΑΟΚ επίσης. Πήρε βαθμούς στην Τρίπολη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και όμορφα και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα: «Για μένα είναι 50%-50% Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλεί μπάλα αλλά δεν έχει μεγάλο ρόστερ όπως ο Ολυμπιακός, με πολλούς καλούς παίκτες με ποιότητα. Πάντα έχουν παίκτες που μπορούν να αλλάζουν τον άλλο χωρίς πρόβλημα. Λίγο πλεονέκτημα στον Ολυμπιακό για αυτόν τον λόγο».

Για το ποιος θα κατακτήσει το Champions League: «Εγώ είμαι Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να το πάρει, αλλά είναι δύσκολο γιατί η Μπαρτσελόνα είναι μεγάλη ομάδα και παίζει πολύ καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags