Facebook Pixel «Επανάσταση» που πέφτει στο κενό
| 2012-01-21 10:09:00

«Επανάσταση» που πέφτει στο κενό

«Επανάσταση» που πέφτει στο κενό

Η πρόταση Τροχανά για την ΑΕΚ αιφνιδίασε τους πάντες. Κατά 99% θα απέχει ο Μελισσανίδης, δεν ασχολείται ο Φιλίππου. Στην αναμονή ο Ντέμης, εξαφανισμένοι οι νυν

Η προοπτική της συσπείρωσης και της ενότητας φαντάζει απαραίτητη για κάθε λύση σωτηρίας της ΑΕΚ. Υπό αυτό το πρίσμα, η ριζοσπαστική πρόταση που κατέθεσε ο Μιχάλης Τροχανάς για συνάντηση και έναρξη θεσμικής επανάστασης από τη μεθεπόμενη Κυριακή, με παρουσία κορυφαίων προσωπικοτήτων από το χώρο της Ενωσης, θα μπορούσε να είναι μια λύση.

Ωστόσο, παρά την καλή πρόθεση που άπαντες αναγνωρίζουν, η πρόταση αντιμετωπίζεται με επιφυλακτικότητα και δυσπιστία για το κατά πόσο μπορεί να αποτελέσει πραγματικά λύση για την ΑΕΚ.

Στο σχέδιο του Τροχανά περιλαμβάνεται η συγκέντρωση 20+5 προσωπικοτήτων της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, ώστε να βρουν λύση στο πρόβλημα και να αποτελέσουν τα σημεία αναφοράς στο σχέδιο. Το ρεπορτάζ του «Goal» οδήγησε στα εξής συμπεράσματα:

* Οι νυν θεσμικοί παράγοντες της ΑΕΚ (Αδαμίδης, Κασνακίδης, Παπαδημητρίου, Γεωργαντζόγλου) είναι ενθουσιώδεις μπροστά στην προοπτική της συσπείρωσης και επιθυμούν να την αναδείξουν. Κάτι που φάνηκε και μέσα από τη φιλοξενία της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ενώ αναμένεται να τύχει θερμής αποδοχής και κατά τη συνέντευξη της Τρίτης.

* Οι νυν μέτοχοι εμφανίζονται πλήρως αποστασιοποιημένοι απέναντι στις διαδικασίες. Ο Νοτιάς δεν είχε καν ενημέρωση για την πρόταση, αλλά σε γενικό πλαίσιο συζητά κάθε κουβέντα που μπορεί να δώσει λύση για την ΑΕΚ. Ο Παππάς είναι στο εξωτερικό και δεν δείχνει καμία διάθεση συμμετοχής, στάση που φαίνεται πως τηρούν και οι Γκούμας, Χατζηιωάννου

* Για τον Νικολαΐδη είναι πάγια επιλογή να μην αναμιγνύεται σε υποθέσεις της ΑΕΚ. Δεν είναι τυχαίο πως την Τετάρτη ήταν στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πήγε στην Τούμπα για να μη συσχετιστεί με την Ενωση. Δεν θέλει να μπλέκεται σε τέτοιες διαδικασίες, αλλά δεν πρόκειται να είναι αυτός που θα χαλάσει την υπόθεση, αν συγκεντρωθούν όλοι οι υπόλοιποι. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Κανελλόπουλος, Κούλης.

* Ο Μελισσανίδης δέχτηκε την πρώτη κρούση για συμμετοχή στη διαδικασία και έχει στείλει μήνυμα πως κατά 99% θα είναι εκτός της διαδικασίας. Στην ίδια λογική και ο Γιάννης Φιλίππου, που μένει εκτός των εξελίξεων στην ΑΕΚ

* Οι Μανωλάς, Νικολάου και Παπαϊωάννου δεν είχαν καμία ενημέρωση. Ο Μανωλάς είχε επιφυλάξεις, αλλά ήθελε να ενημερωθεί, ο Νικολάου βρίσκεται σε ιατρικό συνέδριο στο Ντίσελντορφ, ο Παπαϊωάννου κρατά στάση αναμονής. Ανάλογη στάση τηρούν και οι Μαύρος, Μπάγεβιτς που βρίσκονται στις έξτρα επιλογές.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags