Facebook Pixel Το παλεύει αλλά...
| 2012-01-29 21:28:00

Το παλεύει αλλά...

Το παλεύει αλλά...

Mπορεί να φαίνεται δύσκολο ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε δεύτερη μεταγραφή, ωστόσο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες είναι ακόμα... ανοιχτές.

Ουκ ολίγες είναι οι δυσκολίες που συναντά ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει για να κλείσει μία δεύτερη μεταγραφή για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο λιμάνι εξάλλου ήθελαν από την αρχή τον παίκτη που να κάνει την διαφορά και όχι να κάνουν μία νέα προσθήκη για λόγους εντυπωσιασμού και για τα... μάτια του κόσμου.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θα παλέψουν όσο περισσότερο μπορούν για μία δεύτερη κίνηση (σ.σ. δεν έχουν εγκαταλείψει ορισμένες περιπτώσεις παικτών), όμως πρόκειται για κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει αλλά και είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει πράξη. Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής και η μοναδική μεταγραφή του Γενάρη να είναι εκείνη του Ρόι Κάρολ.

Εξάλλου δεν είναι... μυστικό πως η διοίκηση πιστεύει πολύ στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Οι παράγοντες του συλλόγου θεωρούν πως υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ το οποίο στηρίζουν 100%.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags