Facebook Pixel Γεια σου Super League με τα ωραία σου!
Life
| 2012-02-16 21:22:00

Γεια σου Super League με τα ωραία σου!

Γεια σου Super League με τα ωραία σου!

Παγκόσμια πρωτοτυπία με τον Σουμπίνιο να είναι υποψήφιος MVP με τα χρώματα του Λεβαδειακού στο ματς με τον Παναιτωλιικό και για το καλύτερο γκολ με τα χρώματα του ΟΦΗ στο ματς με την ΑΕΚ. Και τα δύο παιχνίδια για την 7η αγωνιστική!

Σε αυτή την χώρα πραγματικά τα έχουμε δει όλα ειδικά στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που γίνεται με τον Σουμπίνιο και την 7η αγωνιστική δεν έχει υπάρξει και φυσικά δεν βλέπουμε να υπάρξει πουθενά! Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που μετά τον ΟΦΗ αγωνίζεται ως δανεικός στον Λεβαδειακό, είναι υποψήφιος και για τον τίτλο του MVP και γι' αυτό του καλύτερου γκολ. Θα πείτε που είναι το πρόβλημα;

Το θέμα και όχι το πρόβλημα, είναι πως και οι δύο υποψηφιότητες είναι για την 7η αγωνιστική, με διαφορετικές όμως ομάδες!!! Ναι καλά διαβάσατε. Για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη είναι για την απόδοσή του στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό, φορώντας τη φανέλα των Βοιωτών. Ενώ γι' αυτό του πολυτιμότερου γκολ για το ματς του ΟΦΗ με την ΑΕΚ, παίζοντας στους Κρητικούς.

Να είναι καλά η Σούπερ Λίγκα που έκανε μήνες για να συμπληρώσει και τις 16 ομάδες του πρωταθλήματος και πραγματικά μας κάνει να γελάμε και λίγο με τα χάλια που υπάρχουν. Ειδικά αυτή την εποχή το γέλιο είναι πολύτιμο, οπότε πραγματικά την ευχαριστούμε θερμά!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags