Facebook Pixel Το "παίρνει" πάνω του ο Βρύζας
| 2012-03-02 11:32:00

Το "παίρνει" πάνω του ο Βρύζας

Το "παίρνει" πάνω του ο Βρύζας

Σε πλήρη ενεργοποίηση βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απο την ημέρα που ανέλαβε τα καθηκοντά του. Γράφει ο Γιώργος Καστάνης.

Και το ευχάριστο είναι πως έχει δραστηριοποιηθεί σε τομείς που είναι αλήθεια πως η παρουσία του θεωρείται επιβεβλημένη. Στα τελευταία διοικητικά συμβούλια της Λίγκας ήταν παρών και είχε ξεκάθαρη άποψη, η οποία φυσικά εκφράστηκε για το συμφέρον του ΠΑΟΚ. Το θέμα Βιειρίνια και το ποσοστό που ζητά να εισπράξει η Πόρτο αποτελεί άλλο ένα θέμα πολύ βασικό για να πετύχει ο σύλλογος την οικονομική εξυγίανση που έχει βάλει ως στόχο και την οποία ζητά, μετ΄ επιτάσεως η ΟΥΕΦΑ.

Ο Βρύζας αποφάσισε και τα πήρε πάνω του τα σημαντικά θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ταξίδεψε στη Πορτογαλία, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, και ο στόχος του ειναι να επιτυχει την πλέον συμφέρουσα συμφωνία για τον ΠΑΟΚ.

Η Πόρτο ζητά το νόμιμο ποσοστό που της αναλογεί από την πώληση του Βιειρίνια στη Βολφσμπουργκ, ο ΠΑΟΚ πρέπει και ειναι διατεθειμένος να δώσει τα χρήματα και το θέμα θα λήξει κάπου εκεί. Το ζητούμενο ειναι πότε ακριβώς θα δοθεί όλο το ποσό. Αυτό, σε τελική ανάλυση, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης και λεπτών χειρισμών.

Η ουσία και αυτό διαπιστώνουμε, είναι πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ αξιοποιεί τις επαφές που έχει και "παίρνει" πάνω του, τα σημαντικά ραντεβού που έχουν σχέση με το παρών και το μέλλον της ομάδας. Αυτό το γεγονός, αν μη τι άλλο, δείχνει πως ειναι "ζεστός" και "ορεξάτος" για να πετύχει σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Δεν ειναι εύκολο να "πέφτεις στα βαθιά" και να προσπαθείς να βρείς λύσεις.

Υπάρχει όμως η εμπειρία και η προϋπηρεσία απο τη συμμετοχή του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όταν πρόεδρος ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης και πλέον φροντίζει να αναλαμβάνει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες για να πετύχει.

Αυτή η ενεργοποίηση του Ζήση Βρύζα αποδεικνύει πως ο άνθρωπος δεν "μένει" κολλημένος στη καρέκλα του και μοιράζει αρμοδιότητες στους συνεργάτες του. Βεβαίως και πολλά απο τα θέματα που απασχολούν την ΠΑΕ, θα τα "τρέξουν" οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει συγκεκριμένα πόστα στην ομάδα. Τα δυνατά θέματα όμως, τα σημαντικά, τα "τρέχει" ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags