Facebook Pixel Πρόκριση της ΑΕΚ με "τριάρα" στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-03-09 00:21:00

Πρόκριση της ΑΕΚ με "τριάρα" στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκριση της ΑΕΚ με "τριάρα" στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 8 Μαρτίου 2000 η ΑΕΚ έκανε το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στον επαναληπτικό προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η Ένωση νίκησε με 3-0 τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και προκρίθηκε πανηγυρικά στους "4" του θεσμού, μια και ο πρώτος αγώνας στο ΟΑΚΑ είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Η νίκη, μάλιστα, θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις μια και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 48’, ενώ τόσο πριν το πρώτο γκολ όσο και μετά το τρίτο, η ΑΕΚ είχε από ένα δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός παραδόθηκε άνευ όρων και έμοιαζε να έχει το μυαλό του περισσότερο στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, ο οποίος διεξαγόταν τέσσερις μέρες αργότερα.

Για την ιστορία, το σκηνικό στο πρωτάθλημα αντιστράφηκε με τον Ολυμπιακό να νικά με 3-0 και να μένει «ζωντανός» στη μάχη του τίτλου, όμως ο αποκλεισμός από το Κύπελλο βάρυνε κι άλλο το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό του, τον ΑλμπερτίνοΜπιγκόν, ο οποίος σε λιγότερο από ένα μήνα αποτέλεσε παρελθόν.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 3-0
(27’ Νικολαΐδης, 31’ Κοπιτσής, 48’ Πέτκοφ)

ΑΕΚ (Γιάννης Παθιακάκης): Ατματσίδης, Λάκης (90’ Καλιτζάκης), Κοπιτσής (76’ Σαβέβσκι), Δέλλας, Κωστένογλου, Καψής, Ζήκος, Μαλαδένης, Πέτκοφ, Τσίριτς (86’ Μάρκος), Νικολαΐδης.

Ολυμπιακός (Αλμπερτίνο Μπιγκόν): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης,Αμανατίδης, Ανατολάκης, Πουρσανίδης, Πασσαλής, Γιαννακόπουλος (66’ Κωστούλας), Πουρσαϊτίδης (66’ Νινιάδης),Χούτος (75’ Γκόγκιτς), Αλεξανδρής, Τζόρτζεβιτς.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags