Facebook Pixel Οι μάσκες έπεσαν!
| 2012-03-10 09:22:00

Οι μάσκες έπεσαν!

Οι μάσκες έπεσαν!

Πλέον ακόμη και οι τυφλοί είδαν, οι κουτσοί περπάτησαν και οι μουγκοί μίλησαν! Μέχρι και οι στημένοι πρέπει να κατάλαβαν! Δεν χρειάζεται καμία ειδική ανάλυση για να καταλάβει κανείς τι «παίχτηκε» στη Γ.Σ αλλά και σε όσα ακολούθησαν.

Γράφει ο Νίκος Αθανασίου...

Ακόμη και εκείνοι που κρατούσαν μια... πισινή για το σχέδιο καταστροφής του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη πείστηκαν για τη θέληση του μεγαλομετόχου. Από που να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.

Μόνο η κίνηση του να μην παραστεί στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά και να μην στείλει ούτε καν τον εντεταλμένο σύμβουλο Βοτανικού, Βαγγέλη Σαμαρά, τα λέει όλα. Εξάλλου αν ο ουρανός του ήταν καθαρός δεν θα είχε να φοβηθεί τίποτα. Από την στιγμή που οι... κύκλοι, τα τετράγωνα και τα παραλληλόγραμμα δηλώνουν πως «ο Γιάννης τα έκανε όλα καλά», τι πιο λογικό από το να εμφανιζόταν και να έβγαζε στη σέντρα τον Βγενόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους που αντιμετωπίζουν με καχυποψία την υπόθεση της ΓΗΠΕΛ. Μήπως θα έπρεπε να λέμε και ευχαριστώ που ψήφισε το 0.33, μια τιμή μετοχής απόλυτα λογική για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού και της εποχής;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags