Facebook Pixel "Βάλ΄τον επιτέλους να παίξει"! (BINTEO)
| 2011-02-10 14:00:00

"Βάλ΄τον επιτέλους να παίξει"! (BINTEO)

"Βάλ΄τον επιτέλους να παίξει"! (BINTEO)

Ο Φέτφα έβγαλε μάτια στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά, έβαλε και μια γκολάρα, ωστόσο στον Ολυμπιακό κοντεύει να ξεχάσει πώς είναι να φοράει φανέλα βασικού!

Όλο αυτό το διάστημα κάποια στελέχη του Ολυμπιακού είχαν εκφράσει - σε ήπιους τόνους - τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Βαλβέρδε τον νεαρό μπαλαδόρο, ωστόσο μετά την εμφάνιση του Φετφατζίδη στο φιλικό της Λάρισας η ένταση των αντιδράσεων αυξήθηκε.

"Πρέπει επιτέλους να τον πιστέψει. Δεν γίνεται να παίζει ο Ρόμενταλ που θυμίζει βετεράνο και να μην παίζει ο Γιαννάκης, που και δικό μας παιδί είναι και της μιλάει της μπάλας", έλεγαν σε παρέα επώνυμων Ολυμπιακών που παρακολουθούσε το παιχνίδι της Εθνικής από την τηλεόραση.

Ο Φέτφα, μάλιστα, φρόντισε μετά το ματς της Εθνικής να δώσει και τα διαπιστευτήρια των Ολυμπιακών του φρονημάτων, δείχνοντας έτοιμος και ...φτιαγμένος ενόψει Παναθηναϊκού: "Έχουμε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη. Αν πάρουμε τη νίκη, κατά 90% θα είμαστε πρωταθλητές. Αν δεν νικήσουμε, θα τα δώσουμε όλα με τον Παναθηναϊκό για να κερδίσουμε και θα γίνουμε τότε πρωταθλητές"!

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τη 13η αγωνιστική, οπότε είχε αγωνιστεί ως βασικός στο εκτός έδρας ματς με την Καβάλα και είχε κερδίσει το πέναλτι της νίκης, ο Φετφατζίδης είδε αρχική ενδεκάδα μόνο στο ματς με τον Πανσερραϊκό στο "Καραϊσκάκη" για τη 18η αγωνιστική!

Μήπως έχουν τελικά δίκιο εκείνοι οι Ολυμπιακοί που στέλνουν στον Βαλβέρδε το μήνημα "βάλ΄τον επιτέλους να παίξει";

Θυμηθείτε τη χθεσινή γκολάρα του Φετφατζίδη:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags