Facebook Pixel Το σχέδιο Μιραλάς
| 2012-03-28 08:50:00

Το σχέδιο Μιραλάς

Το σχέδιο Μιραλάς

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς, όμως ενόψει καλοκαιριού και των "μνηστήρων" που βλέπουν να έρχονται σκέφτονται ακόμη και νέο συμβόλαιο.
 

Ο Κέβιν Μιραλάς φυσικά δεν μένει ελεύθερος, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό. Όμως οι φήμες σχετικά με την έλευση πρότασης από το εξωτερικό, και μάλιστα την Αγγλία, που ενδεχομένως να καλύψει την ρήτρα του ύψους 8 εκ. ευρώ, έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να σχεδιάζουν την επόμενη κίνησή τους.

Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφού αν ο Βάσκος παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ο Βέλγος στράικερ θεωρείται πολύ δύσκολο να συμφωνήσει να φύγει από τον Ολυμπιακό, εκτός αν πρόκειται για ομάδα του βεληνεκούς της Άρσεναλ ή της Τσέλσι, καθώς και τα δικά τους ονόματα έχουν ακουστεί στους "μνηστήρες".

Έτσι, στον Ολυμπιακό σκέφτονται να προτείνουν στον Μιραλάς νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές και μεγαλύτερη ρήτρα. Αν λοιπόν έρθει πρόταση από κάποια ομάδα τύπου Φούλαμ (όχι ότι είναι αμελητέα ποσότητα) που έχει ακουστεί πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, τότε αν ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει για ένα καλύτερο συμβόλαιο και σε ένα πρωτάθλημα της αρεσκείας του, να μπορέσει και ο Ολυμπιακός να αποζημιωθεί ανάλογα.

Τώρα, για περιπτώσεις ομάδων που δεν κάνουν ...γκελ στο άκουσμά τους ο Μιραλάς θεωρείται δύσκολο να πει το "ναι", όσα και να είναι τα χρήματα που του προσφέρονται.

Αντίστοιχα όμως υπάρχει και η άλλη περίπτωση. Αν έρθει πρόταση από κάποια ομάδα τύπου Άρσεναλ ή Τσέλσι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή, καθώς ο ερυθρόλευκος επιθετικός δεν θα το πολυσκεφτεί. και αν καλύψουν την τωρινή του ρήτρα ούτε ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κάνει κάτι, ενώ και στην περίπτωση που τα χρήματα είναι ελαφρώς λιγότερα, επί παραδείγματι 6-7 εκ. ευρώ, πάλι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να το σκεφτούν βάσει και της δεδομένης επιθυμίας του Μιραλάς.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags