Facebook Pixel Τα... ξαναλένε στη Βαρκελώνη
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-28 23:35:00

Τα... ξαναλένε στη Βαρκελώνη

Τα... ξαναλένε στη Βαρκελώνη

Γκολ δεν μπήκε στο Σαν Σίρο, η Μπαρτσελόνα φωνάζει για πέναλτι και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα κριθεί στο Καμπ Νου την επόμενη εβδομάδα.

Άλλες δύο φορές είχαν βρεθεί φέτος Μίλαν και Μπαρτσελόνα στη φάση των ομίλων, όμως σε καμία περίπτωση εκείνα τα ματς δεν θα ήταν τα ίδια με της φάσης των «8». Οι «ροσονέρι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με τον Ρομπίνιο μόνος του να χάνει μία μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όμως στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα έπιασε τον ρυθμό της και στο 16΄ φωνάζει για πέναλτι στην ανατροπή του Σάντσες από τον Αμπιάτι.

Η Μίλαν έχασε άλλη μία ευκαιρία στη συνέχεια, με τον Ζλάταν να μη πλασάρει σωστά τον Βαλντέζ στο τετ α τετ και την Μπάρτσα να συνεχίζει σε ρυθμούς... playstation. Πάντως, γκολ στο Μιλάνο δεν έμπαινε παρά τις φάσεις που έγιναν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια στο 0-0.

Στην επανάληψη σχεδόν η ίδια εικόνα στο ματς, με την Μπαρτσελόνα να είναι καλύτερη και να χάνει τις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Οι Πουγιόλ, Μέσι και Τέγιο δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα που είχε χτίσει ο Αλέγκρι και με το 0-0 οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την ερχόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags