Facebook Pixel Πριμ και... παρεξηγήσεις
Life
| 2012-04-09 18:48:00

Πριμ και... παρεξηγήσεις

Πριμ και... παρεξηγήσεις

Το ποσό των 30.000 ευρώ θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού έπειτα από την πρωτοβουλία του Γιάννη Κουράκη ενώ την ίδια ώρα ο Χρήστος Μιχαλόπουλος έκανε μια δήλωση με νόημα έπειτα από μια… επεισόδιο που ξέσπασε στο “Γεντί Κουλέ”!

Ο δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ” πριν την σέντρα του αγώνα με τους Αγρινιώτες και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές τους είπε: “Ξέρω ότι έχετε αντιμετωπίσει δυσκολίες όμως η προσπάθεια σας αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο. Κερδίστε τον Παναιτωλικό και θα μοιραστείτε 30.000 ευρώ”.

Κατά την έξοδο του από τα αποδυτήρια, ο Γιάννης Κουράκης συναντήθηκε με τον Χρήστο Μιχαλόπουλο όπου μεταξύ τους υπήρξε μια λεκτική διαμάχη με τον πρώτο να “χρεώνει″ στον δεύτερο την… διαρροή αιχμών προς το πρόσωπο του όπου του καταλογιζόνταν ότι κρυβόταν.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και στην συνέχεια έκανε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπου εμμέσως πλην σαφώς εννοούσε και το επεισόδιο που είχε με τον Γιάννη Κουράκη.

“Ότι προσχώματα, εμπόδια και απειλές στην άσκηση των καθηκόντων μου παρουσιάζονται δεν θα με αποτρέψουν ν’ ασκήσω τα καθήκοντά μου με μοναδικό γνώμονα το γενικότερο συμφέρον της ομάδας μας. Σήμερα στον ΟΦΗ δεν περισσεύει κανείς. Απαιτείται ενότητα και συστράτευση όλων” είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μιχαλόπουλος.

Πηγή: gentikoule.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags