Facebook Pixel Η προφητεία και ο καράβλαχος ο Ράμος
| 2012-04-26 20:53:00

Η προφητεία και ο καράβλαχος ο Ράμος

Η προφητεία και ο καράβλαχος ο Ράμος

Ο Νίκος Αλέφαντος... ξαναχτυπά και γράφει για τον ημιτελικό της Ρεάλ με την Μπάγερν και τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα!

Δύο στήλες πριν, μετά το ματς του Μονάχου, δείτε στο αρχείο πάνω δεξιά τι έγραφα για τη ρεβάνς στο Μπερναμπέου:
«Ο άλλος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν εκπληκτικός. Είδα μια Μπάγερν καλύτερη απ’ ότι την περίμενα, πολύ βελτιωμένος ο Γκόμεζ, έχει γίνει φωτιά στην περιοχή, αλλά και απ’ έξω ξεκινάει, κινητικός, ακολουθεί ένα στιλ Ντρογκμπά, αυτοί οι δύο είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις βαριών κορμιών που είναι φωτιά. Έχει πάρει μεγάλη εξέλιξη, θα μπορούσε να παίξει ακόμα και στη Ρεάλ.

Είδα επίσης έναν Ριμπερί καταπληκτικό, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου ήταν για εμένα, κυνηγούσε ανελέητα ακόμα και αμυντικά τον μπακ, μέχρι και τον Ρονάλντο προλάβαινε. Κάνουν μεγάλη τριπλέτα ο Ριμπερί και ο Γκόμεζ με τον Ρόμπεν- όμως ο Ρόμπεν δεν ήταν σε μέρα προχθές.

Η ρεβάνς θα είναι τρομερή, την Μπάγερν τη θεωρώ επικίνδυνη μέσα στο Μπερναμπέου, τα σέντερ μπακ της Ρεάλ τρώνε ντρίμπλες, και ο Ράμος και ο Πέπε, τα ακραία μπακ είναι επιρρεπή στο λάθος, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΡΕΑΛ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ. Είναι μεγάλο ματς αυτό. Τη θεωρώ ανοιχτή την πρόκριση».

Πράγματι λοιπόν έφαγε γκολ η Ρεάλ από τη Μπάγερν από πέναλτι! Εκεί της κόπηκαν τα πόδια στο 2-1. Δεν είχαν κουράγια. Ήταν πολύ κουρασμένη η Ρεάλ απ’ την υπερπροσπάθεια στο Καμπ Νου που νίκησε στην έδρα της την Μπαρτσελόνα, πριν είχε μεσολαβήσει και το ματς στο Μόναχο με την Μπάγερν. Δύο ματς φωτιά εκτός έδρας.

Διαβάστε αναλυτικά στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags