Facebook Pixel Ντύθηκε γυναίκα ο Μπαλοτέλι!
| 2012-04-29 13:16:00

Ντύθηκε γυναίκα ο Μπαλοτέλι!

Ντύθηκε γυναίκα ο Μπαλοτέλι!

Το αποκάλυψε η 21χρονη Κλόι Έβανς που δήλωσε: "Του έβαλα μέικ απ, κραγιόν και περούκα και τον έκανα Μέριλιν"! 

Οι ...αποκαλύψεις συνεχίζονται για τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε σχέση με την 21χρονη Κλόι Έβανς, η οποία τον ...μεταμόρφωσε σε "Μέριλιν Μπαλοτέλι", φορώντας του μέικ απ και κραγιόν!

Τα "ροζ" δημοσιεύματα δεν έχουν τέλος για τον Σούπερ Μάριο της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος συνεχίζει να απασχολεί τα σκανδαλοθηρικά Μέσα, αλλά για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Πάνω λοιπόν που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δήλωσε ότι σκέφτεται να τον επαναφέρει στην ομάδα, νέες ιστορίες σχετικά με τις... ερωτικές του περιπτύξεις είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με τη "Sun", ο Μπαλοτέλι διατηρούσε σχέση με την 21χρονη Κλόι Έβανς, προσωπική βοηθό του, τον Οκτώβριο του 2011, όταν και είχε ...νόμιμο δεσμό με το μοντέλο Ραφαέλα Φίκο!

Λίγες βδομάδες λοιπόν μετά την δημοσίευση της σχέσεις με την συνοδό και πρώην του Ρούνεϊ, Τζένιφερ Τόμπσον, ήρθαν και νέες αποκαλύψεις!

Η Έβανς μάλιστα προέβη και σε δηλώσεις στη "Sun", τονίζοντας ότι: "Βαριόμασταν και οι δύο και τον μετέτρεψα σε WAG (έτσι αποκαλούν τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών) για να γελάσουμε! Χρησιμοποιήσαμε το μέικ απ μου και πριν το καταλάβει είχε γίνε Μέριλιν Μπαλοτέλι.

Έχω μια ξανθιά περούκα την οποία του φόρεσα για να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση. Ο Μάριο το λάτρεψε, ξεκίνησε να περπατάει τριγύρω καμαρωτός και να ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη. Είπε ότι έδειχνε πιο όμορφος από 'μενα!"

Η 21χρονη καλλονή τόνισε ότι τον παράτησε στο ξεκίνημα του 2011, πριν μάθει για τη σχέση του με τη Ραφαέλα, την οποία ο Μπαλοτέλι της είχε αποκρύψει!

Παράλληλα, τόνισε ότι τρελο-Μάριο την πίεζε μέσω facebook και μηνυμάτων στο κινητό και ότι δεν άντεχε πάνω από μία βδομάδα χωρίς να κάνει σεξ μαζί της, ενώ ξεκαθαρίζει ότι "πάντα γυρνούσε σε μένα. Ήμουν η αγαπημένη του".

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags