Facebook Pixel H Subaru κάνει υπέρβαση δύναμης με το WRX STI
Άλλα Σπορ
| 2017-01-28 14:57:00

H Subaru κάνει υπέρβαση δύναμης με το WRX STI

H Subaru κάνει υπέρβαση δύναμης με το WRX STI

Η Subaru κάνει υπέρβαση στη δύναμη με το WRX STI. Οι 305 ίπποι το κάνουν να ξεχωρίζει, βάζοντάς το στην ελίτ των κορυφαίων σπορ αυτοκινήτων.

Ωστόσο, αν και με αγωνιστικές καταβολές διαθέτει άνεση, πρωτοποριακό σχεδιασμό και καλή οδηγική εμπειρία και ασφάλεια.

Ο ?μικρός? 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας τύπου BOXER του WRX αποδίδει 268 ίππους και είναι άμεσου ψεκασμού. Το WRX έρχεται στάνταρ με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και προσφέρει μια προαιρετική έκδοση με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και το CVT Sport Lineartronic με χειροκίνητη λειτουργία.

Το WRX διαθέτει νέα ανάρτηση εμπρός και πίσω για βελτιωμένη σταθερότητα του τιμονιού και οδηγική άνεση, διατηρώντας παράλληλα την ικανότητα υψηλής απόδοσης στις κλειστές στροφές. Το WRX ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης (EPS) αναθεωρήθηκε και προσφέρει πιο φυσική αίσθηση. Οι στάνταρ ζάντες 18 ιντσών διαθέτουν μια τολμηρή νέα σχεδίαση διπλών ακτίνων.

Όσον αφορά την έκδοση WRX STI περιλαμβάνει την αναθεωρημένη ρύθμιση της ανάρτησης, μαζί με ένα αναθεωρημένο σύστημα DCCD AWD. Διαθέτει αναβαθμισμένα φρένα και για πρώτη φορά ζάντες 19-ιντσών και φέρει ελαστικά διάστασης 245/35R19 δίνοντάς το πιο επιθετική μορφή. Από την άλλη οι κίτρινες βαμμένες δαγκάνες φρένων 6 εμβόλων προσδιορίζουν το αναβαθμισμένο σύστημα Brembo. Όσο για τον κινητήρα, αυτός θα είναι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας BOXER 2.5-λίτρων που αποδίδει 305 ίππους.

Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν αναβαθμισμένα ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό, πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες, επανασχεδιασμένες λαβές στις εσωτερικές πόρτες και απομακρυσμένο άνοιγμα του πορτ-μπαγκάζ.

Οι δύο εκδόσεις, δηλαδή τα WRX και WRX STI έχουν υψηλά στάνταρτ ασφάλειας. Το WRX Limited είναι εφοδιασμένο με το Driver Assist Technology και διαθέτει πλέον Hold Οχημάτων (AVH), καθώς και οπτικό Assist Monitor (ΕΑΜ). Το ΕΑΜ χρησιμοποιεί LED δείκτες για ακόμη καλύτερη φωτεινότητα.

Το μοντέλο αναμένεται να βγει στους δρόμους φέτος την άνοιξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags