Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιώργος Συρίγος: Η πιο επιβλητική επιστροφή στη Euroleague
| 2024-04-12 00:05:00

Συρίγος: Η πιο επιβλητική επιστροφή στη Euroleague - Υπο... Κ.Σ. δεν μπορούν Μακάμπι, Βίρτους, Μπασκόνια!

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Πώς Χουάντσο και Αντετοκούνμπο αλλάζουν τα πλάνα του Αταμάν και δίνουν νέες δυνατότητες στους Πράσινους στο πιο σημαντικό σημείο της χρονιάς

Ο Γιώργος Συρίγος σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Άλμπα, με την οποία επισφραγίστηκε η πιο σημαντική-επιβλητική επιστροφή ομάδας στο πρώτο επίπεδο της Euroleague τα τελευταία χρόνια!

Οι Πράσινοι με την τεράστια επιτυχία τους, έχουν πλέον χειροπιαστές ελπίδες για να φτάσουν και στα πλέι οφ και γνωρίζουν και υποψήφιους αντιπάλους τους. Η πιο πιθανή είναι η Μακάμπι, που τρομάζει με το ατομικό της ταλέντο και τη μαχητικότητα, ενώ παραπλήσια χαρακτηριστικά έχει και η Μπασκόνια. Πάντως είτε παίξει με αυτές τις δύο είτε με την Μπολόνια, ο Παναθηναϊκός θα είναι το απόλυτο φαβορί για να προκριθεί στο Final Four.

Γιατί το ξεπέταγμα του Κώστα Αντετοκούνμπο λύνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα στη θέση «5» με τον Ματίας Λεσόρ, αλλά και πώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτιαξε ένα αχτύπητο δίδυμο με τον Έλληνα σέντερ. Πλέον, ο Εργκίν Αταμάν περιμένει και από τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει ένα βήμα μπροστά…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει στον ΠΑΟ με εντολή Αταμάν - Δίνει πάνω από 3.6 εκατ. ο Γιαννακόπουλος σε κορυφαίο Έλληνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags