Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δίνει πάνω από 3.6 εκατ. ο Γιαννακόπουλος σε κορυφαίο Έλληνα
Μπάσκετ
| 2024-04-11 13:05:00

Υπογράφει στον ΠΑΟ με εντολή Αταμάν - Δίνει πάνω από 3.6 εκατ. ο Γιαννακόπουλος σε κορυφαίο Έλληνα!

του Νίκου Στεργίου

Παίκτης που κάνει τη διαφορά, τον θέλουν μέχρι και στο NBA. Ο Τούρκος προπονητής έχει συμφωνήσει με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και άμεσα θα γίνει το ραντεβού για να πέσουν υπογραφές

Η εντυπωσιακή βελτίωση του Παναθηναϊκού στη φετινή Euroleague κάνει τους φίλους της ομάδας να ονειρεύονται το Final Four και την κατάκτηση της κούπας. Οι Πράσινοι δείχνουν ότι έχουν αυτό που χρειάζεται για να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου, αφού οι περισσότεροι παίκτες, στους οποίους επένδυσαν το περασμένο καλοκαίρι, τους δικαιώνουν.

Δεν υπάρχει πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον Ντίνο Μήτογλου, που πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Τριφύλλι καθώς ο Παναθηναϊκός πόνταρε πάνω του για το παρόν και το μέλλον. Παρά την τιμωρία που τον είχε αφήσει για μήνες εκτός παρκέ, οι Πράσινοι ήταν πεπεισμένοι για τις ικανότητες του διεθνούς άσου, στο πρόσωπο του οποίου έβλεπαν έναν από τους ηγέτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η δικαίωση ήρθε αμέσως, με τον Μήτογλου να ξεκινά "φορτσάτος" τη σεζόν και να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Πλέον έχει εδραιώσει τη θέση του στην ελίτ της Euroleague και συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ψηλών της Ευρώπης.



Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες του Παναθηναϊκού επιθυμούν να ανταμείψουν τον διεθνή άσο για τις τρομερές εμφανίσεις του με νέο συμβόλαιο, ουσιαστικά... χρυσώνοντάς τον!

Το παρόν συμβόλαιο του Μήτογλου με τους Πράσινους έχει ισχύ έως το 2026, όμως με τέτοιες εμφανίσεις οι μετοχές του παίκτη βρίσκονται στα ύψη. Κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κινηθεί από νωρίς ώστε να τον "δέσει" και να... αμυνθεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι στους ανταγωνιστές, που θα ερίζουν για την "αρπαγή" του Ντίνου. Είτε αυτοί βρίσκονται στην Ευρώπη είτε στις ΗΠΑ.

Ο Μήτογλου αμείβεται με ένα ποσό κοντά στις 600-700.000 ευρώ ετησίως, ωστόσο στην προσέγγιση που θα γίνει από το Τριφύλλι στην πλευρά του παίκτη, τα νούμερα θα ανέβουν θεαματικά. Συγκεκριμένα, το πιθανότερο είναι πως θα του προσφερθεί συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει μέχρι και διπλασιασμός αποδοχών, ήτοι συμβόλαιο ύψους 1,2-1,4 εκατομμυρίων ετησίως και μάλιστα τριετές!

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τίναξε την μπάνκα" για Ναν ο Γιαννακόπουλος - ΠΑΟ για Τζέιμς, θέλει Μπράουν ο Αταμάν - Επιστροφή Φουρνιέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags