Facebook Pixel Γιώργος Συρίγος - Παναθηναϊκός: Κίνηση ματ ο Αταμάν (Vid)
| 2024-04-26 00:17:00

Συρίγος για ΠΑΟ: Κίνηση-ματ ο άνιωθος Αταμάν! Μάγος Σλούκας, MVP Παπαπέτρου

Γιώργος Συρίγος
Ο Γιώργος Συρίγος αναλύει τη Euroleague στο sportdog.gr

Τι πρέπει να κάνει στο Βελιγράδι, γιατί κινδύνευσε δύο φορές από τη Μακάμπι λόγω του Ναν και πώς το Τριφύλλι άλλαξε δύο φορές ψυχολογία μέσα στο ματς!

Το πρώτο βήμα έγινε για τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει και ο Γιώργος Συρίγος στο σχόλιό του στο Sportdog.gr, μετά τη νίκη και το 1-1 στη σειρά των πλέι οφ απέναντι στη Μακάμπι στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Το Τριφύλλι το έκανε στο τέλος με θρίαμβο, αλλά κάτω από αντίξοες συνθήκες. Οι Πράσινοι έβαλαν προβλήματα στον εαυτό τους, άγχος και πίεση και έδωσαν δικαιώματα στους Ισραηλινούς. Ωστόσο, είχε τον Κώστα Σλούκα στο τιμόνι σε μία ονειρεμένη βραδιά και υποστηρικτές από τον πάγκο, τους Κώστα Αντετούνμπο, Λούκα Βιλντόζα και φυσικά τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Σλούκας και Παπαπέτρου (που ήταν και το πρόσωπο της βραδιάς) ήταν η βάση, για να παίξει ο Παναθηναϊκός ένα κανονικό και πλήρες μπάσκετ, με σύνεση υπευθυνότητα και ένστικτο.

Η εντυπωσιακή άμυνα του «Πάπι», η παρουσία και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και γιατί η Μακάμπι επέστρεψε στο ματς στο φινάλε και… άγχωσε για λίγο τον Παναθηναϊκό. Πώς ο άνιωθος Αταμάν έβγαλε τον Ναν - που έπρεπε να βγει -  και «επανέφερε» την ομάδα του και πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει το break στο Βελιγράδι!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη σκηνή! Ο Γιαννακόπουλος τραγούδησε το όνομα του Σλούκα (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags