Facebook Pixel "Με ήθελε και η Γιουβέντους"
| 2014-08-27 16:42:00

"Με ήθελε και η Γιουβέντους"

"Με ήθελε και η Γιουβέντους"

Ο Κώστας Μανωλάς παρουσιάστηκε από τη Ρόμα, με τον διεθνή αμυντικό να αναφέρεται στη μεταγραφή του, στη σύγκριση με τον Μπενατιά, αλλά και στο γιατί επέλεξε το Νο44

"Ήθελα να έρθω στη Ρόμα. Πάρα πολλοί άνθρωποι μου είχαν μιλήσει με καλά λόγια για το σύλλογο. Οι συμβουλές τους και η απόφασή μου με έφεραν εδώ. Είχα προτάσεις από αρκετούς συλλόγους, συμπεριλαμβανομένης και της Γιουβέντους. Ήταν όμως επιλογή μου να έρθω εδώ, στη Ρόμα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Μανωλάς.

Ο 23χρονος Έλληνας σέντερ μπακ συνέχισε: "Το αν θα παίξω κατευθείαν αυτό θα το αποφασίσει ο Γκαρσία. Εγώ αισθάνομαι όχι 100%, αλλά 120% έτοιμος. Ο Μπενατιά ήταν ένας πολύ άξιος παίκτης αλλά εκπροσωπεί το παρελθόν της Ρόμα, εγώ είμαι το παρόν. Ξέρω ότι ο σύλλογος έχει μεγάλες προσδοκίες και αισθάνομαι ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτές. Θα δουλέψω πάρα πολύ για να μην απογοητεύσω το σύλλογο. Η Ρόμα ήταν για μένα η καλύτερη επιλογή. Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσω μία θέση".

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ρόμα και τις φιλοδοξίες του δήλωσε μεταξύ άλλων: "Αισθάνομαι απόλυτα έτοιμος από θέμα φυσικής κατάστασης. Έκανα καλοκαιρινή προετοιμασία και έπαιξα σε τρία φιλικά. Στην Τριγκόρια με έκαναν να αισθανθώ αμέσως κομμάτι μίας μεγάλης οικογένειας;. Ο Τοροσίδης με βοηθάει πολύ. Οι στόχοι της ομάδας είναι μεγάλοι. Εγώ έχω στόχο το πρωτάθλημα, όπως όλοι μέσα στην ομάδα. Μπορούμε επίσης να πάμε μακριά στο Champions League.Εδώ στη Ρόμα θαύμαζα πάντα τον Τοροσίδη και στο παρελθόν τον Δέλλα".

Ο Μανωλάς μίλησε επίσης για την επιλογή του να πάρει τη φανέλα με το Νο 44 στους "τζιαλορόσι" (σ.σ. στην ΑΕΚ είχε το Νο 4 στον Ολυμπιακό το Νο 24): "Επέλεξα το 44 επειδή το 4 και το 24 ήταν πιασμένα. Μου αρέσει πολύ το Νο 4, βρήκα στο 44 τον κατάλληλο αριθμό για μένα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags