Facebook Pixel Τί κουφό έκανε Ρανιέρι όταν έχασε η Εθνική; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2014-11-15 18:50:00

Τί κουφό έκανε Ρανιέρι όταν έχασε η Εθνική; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τί κουφό έκανε Ρανιέρι όταν έχασε η Εθνική; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι ο Ρανιέρι ήταν και είναι στην κοσμάρα του ανακάλυψε ο σκύλος, μετά την ξεφτίλα της Εθνικής με την ήττα απ'τα νησιά Φερόε.

Μετά την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής Ελλάδας απ'τα νησιά Φερόε, κυκλοφορεί μία συζήτηση που μοιάζει με μοιρολόι στις τάξεις των οπαδών. Ποια είναι αυτή; ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι κατάφερε και γκρέμισε ό,τι πέτυχαν οι προκάτοχοί του, Ότο Ρεχάγκελ και Φερνάντο Σάντος σε 10 χρόνια. Παρά την ξεφτίλα που βιώσαμε το βράδυ της Παρασκευής στο Καραϊσκάκη, ο Ιταλός συνέχισε να είναι στην κοσμάρα του. Στις δηλώσεις του μετά την ήττα ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί αλλά να συνεχίσει το έργο του.

Ο κόσμος τον γιούχαρε, τον έκραξε και αυτός νόμιζε ότι τον αποθέωνε. Πού να συνειδητοποιήσει ο άμοιρος, ότι δεν βρέχει αλλά τον φτύνουν; Για να καταλάβετε πόσο στην κοσμάρα του ήταν και είναι ο Ιταλός, πρέπει να δείτε το βίντεο που ανακάλυψε ο σκύλος. Ο Ρανιέρι μετά την ήττα της Εθνικής είχε την αφέλεια και το θράσος να υπογράψει αυτόγραφο...

Ευτυχώς το το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Ιταλός πήρε πόδι απ'την ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags