Facebook Pixel Ελληνική ομάδα για Κατσουράνη!
| 2014-12-12 19:25:00

Ελληνική ομάδα για Κατσουράνη!

Ελληνική ομάδα για Κατσουράνη!

Ένα βήμα απ'την επιστροφή του στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έχει ήδη στα χέρια του ενδιαφέρον ομάδα της Super League.

Ανέκαθεν το όνομα του Κώστα Κατσουράνη ήταν ψηλά στα μεταγραφικά θέματα του Τύπου. Όπως και να το κάνουμε, μεγάλος ή μικρός, ο «Κατσούρ» είναι πάντα επίκαιρος και τροφοδοτεί με ειδήσεις τα Media. Ο Έλληνας διεθνής άσος, ως γνωστόν, τέλειωσε τη θητεία του στην Ινδία και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες επαναπατρισμού του.

Σύμφωνα με πηγές τον Κατσουράνη έχει βάλει στο μάτι η Ξάνθη. Οι ακρίτες φέρονται να έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 35χρονο μέσο μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την ινδική Πιούνε. Στην Ινδία ο πολύπειρος χαφ έβγαλε μάτια, αλλά η ποιότητα του πρωταθλήματος ήταν πολύ χαμηλή. Τώρα θέλει να επανέλθει πιο δυνατά.

Η Ξάνθη που είναι 8η στη Super League φαντάζει ικανοποιητικός προορισμός για τον Κατσούρ, αφού είναι απ'τα καλά μαγαζιά του ελληνικού πρωταθλήματος. Βέβαια δεν αποκλείεται τα σενάρια να φουντώσουν τις επόμενες ημέρες και να δούμε το όνομά του στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ αλλά και του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags