Facebook Pixel Κ. Πετρωτός: Είναι αργά για δάκρυα ΠΑΟΚ
| 2015-01-08 13:50:00

Κ. Πετρωτός: Είναι αργά για δάκρυα ΠΑΟΚ

Κ. Πετρωτός: Είναι αργά για δάκρυα ΠΑΟΚ

Κανείς δεν θα επιτεθεί στους παίκτες και τον προπονητή του ΠΑΟΚ μετά από ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό όπως είναι ο χθεσινός στο Κύπελλο, τη στιγμή που είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον πιο μεγάλο στόχο των τελευταίων 30 χρόνων.

Ωστόσο, την πίκρα και το παράπονό τους οι οπαδοί του ΠΑΟΚ οφείλουν να τα εκφράσουν κι ας ακούγεται, κατά μία έννοια, γκρίνια. Αν δεν λειτουργούσαν έτσι, πολύ απλά δεν θα ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά μία μικρομεσαίας ομάδας που έχει μάθει να λέει απλά «η ζωή συνεχίζεται».

 

Φυσικά και η ζωή θα συνεχιστεί, αλλά υπάρχει και το «για καθίστε λίγο. Είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να αποκλείεται ο ΠΑΟΚ από τέτοιες ομάδες;».

 

Κι όμως γίνεται, όταν ο σχεδιασμός για το συγκεκριμένο θεσμό είναι «του ποδαριού». Όταν από την αρχή δεν βάζει κάτω το πρόγραμμα να δει πως θα δώσει τα τρία ματς του ομίλου για να μην διακινδυνέψει την πρόκριση. Με βάση αυτό είναι ξεκάθαρο πως το έγκλημα για τον ΠΑΟΚ έγινε στον αγώνα με τον Απόλλωνα 1926. Που έγινε μερικά χιλιόμετρα δίπλα από το σπίτι του και σε εποχή που δεν υπήρχε ούτε ως σκέψη το «τα παιδιά είναι κουρασμένα».

 

Χθες, ο Αναστασιάδης είχε μία σοβαρή δικαιολογία για να επιλέξει ένα συντηρητικό πλάνο για… να κλέψει το ματς και όχι να πάει σε φουλ επίθεση. Αυτή ακούει στο όνομα του Αστέρα Τρίπολης που ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του το Σάββατο, σε ένα πολύ κομβικό, κατά τα λεγόμενα και του Αναστασιάδη, ματς για την πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ.

 

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον μόλις στο +1 από τον Ολυμπιακό και είναι λογικό, κυρίως για λόγος αυτοπεποίθησης της ομάδας του, να θέλει να το διατηρήσει-αν δεν μπορεί να το αυξήσει με νύχια και με δόντια-γιατί έτσι, συν τοις άλλοις, προκαλεί συνεχώς τριβές και στον αντίπαλό του Ολυμπιακό.

 

Σκεφτείτε μόνο πως αν δεν ήταν δεύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείεται να έδιωχναν τον Μίτσελ.

 

Επαναλαμβάνω, όμως, για να μην παρεξηγηθώ. Ο αποκλεισμός είναι έγκλημα κι αυτό δεν το αλλάζει ούτε η δικαιολογία του αγώνα της Τρίπολης. Απλά, αυτό που λέω από την πλευρά μου είναι πως ένας σοβαρός, με πλάνο και ξεκάθαρη σκέψη ΠΑΟΚ, από την αρχή του Κυπέλλου, πιθανόν θα είχε φέρει την β΄ ομάδα στην Κέρκυρα αφού θα είχε ήδη προκριθεί.

 

Όσο για την μεταγραφή Νομπόα, είναι περιττό να πω πόσο σημαντική και ηχηρή είναι για τον ΠΑΟΚ. Ας υπογράψει με το καλό και θα είμαστε σε θέση να αναλύσουμε πολλά περισσότερα για το πώς μπορεί να αποτελέσει κλειδί του ΠΑΟΚ για τον τίτλο.

Πηγή: Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags