Facebook Pixel Τους πήρε... αέρα η Καλλονή!
| 2015-01-31 20:07:00

Τους πήρε... αέρα η Καλλονή!

Τους πήρε... αέρα η Καλλονή!

Με τη βοήθεια του ανέμου, ο οποίος ξεγέλασε τον Κοσίτσκι, η Καλλονή επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψες μετά από 3 μήνες στις νίκες. Ο Τσαμπούρης το γκολ της ομάδας της Λέσβου, ο οποίος εκδικήθηκε την παλιά του ομάδα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολύ θέαμα στα πρώτα λεπτά. Ο Αστέρας έδειχνε να πατά καλύτερα στο χορτάρι, η Καλλονή σταδιακά ισορρόπησε, αλλά απ'το 20ο λεπτό και μετά οι Αρκάδες ανέλαβαν για τα καλά την πρωτοβουλία των κινήσεων. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, γι'αυτό σε δύο φάσεις που απείλησαν με Σκουρτάι και Γιαννιώτα, ο Χογκ διατήρησε το μηδέν στην εστία του.

Στο δεύτερο μέρος η Καλλονή μπήκε πιο ζεστά και προηγήθηκε στο σκορ, εκμεταλλευόμενη την τύχη αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Στο 74' ύστερα από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, ο Κοσίτσκι ξεγελάστηκε από τον άνεμο και είδε την μπάλα να καταλήγει στην εστία του, για το 1-0. Το σκορ διατηρήθηκε μέχρι τέλους, αν και οι Αρκάδες έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στη τελευταία φάση του αγώνα.

Η Καλλονή επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 μήνες (9 Νοεμβρίου η τελευταία) και ανέβηκε στην 10η θέση με 27 βαθμούς. Ο Αστέρας παραμένει 4ος με 35.

Καλλονή(Βαγγέλης Βλάχος): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Κεϊτά, Μίνγκας, Μαρσέλο, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Κοσίτσκι, Κιτόκο, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Κουρμπέλης, Μουνάφο,Ρόλε, Γιαννιώτας, Πάρα, Σκουρτάι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags