Facebook Pixel Αναγνώριση για "Παπ": "Είναι από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχω γνωρίσει"!
| 2014-12-11 11:26:00

Αναγνώριση για "Παπ": "Είναι από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχω γνωρίσει"!

Αναγνώριση για "Παπ": "Είναι από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχω γνωρίσει"!

Ποιος έκανε την παραπάνω δήλωση για τον Κώστα Παπανικολάου;

Ο λόγος για τον general manager των Ρόκετς, Ντάριλ Μάρεϊ, ο οποίος μιλώντας στο gazzetta.gr εκθείασε τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, λέγοντας:

«Στην περίπτωση του Παπανικολάου, η αλήθεια είναι ότι τον είχα παρακολουθήσει στενά σε πολλούς και σημαντικούς αγώνες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης και εντυπωσιάστηκα από την επιρροή που είχε στο παιχνίδι της ομάδας του. Πίστευα εδώ και καιρό ότι ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού μας και επειδή ήθελα πολύ να έρθει στο Χιούστον, πέρυσι το καλοκαίρι, μπήκα στην διαδικασία της ανταλλαγής για να πάρουμε τα δικαιώματά του. Αλλά το ότι καταφέραμε να τον φέρουμε εδώ, ήταν ομαδική δουλειά και μεγάλη επιτυχία.

Θα έλεγα ότι τα πάει εξαιρετικά έως τώρα! Είναι ένας από τους πιο έξυπνους παίκτες που έχω γνωρίσει και πραγματικά ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι. Αντιλαμβάνεται ανά πάσα στιγμή, τι χρειάζεται η ομάδα και μπορεί να πάρει το κατάλληλο σουτ και να το βάλει, αλλά ταυτόχρονα να δημιουργήσει εύκολες προϋποθέσεις για ένα καλάθι και να βγάλει μία δύσκολη άμυνα! Γενικά, είναι πολύ χρήσιμος, προσφέρει σε όλους το τομείς και είναι ο ιδανικός παίκτης ομάδας! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόκτησή του...».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη: «Ο Σπανούλης είναι απίστευτος παίκτης και ακόμη θεωρώ ότι μπορεί να έρθει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ. Παρακολουθώ την πορεία του και κάθε φορά που βλέπω πόσο κυρίαρχος είναι στην Ευρώπη, πραγματικά στενοχωριέμαι με την εξέλιξη που είχε παρουσία του εδώ στο Χιούστον! Δεν έπρεπε να φύγει, γιατί είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags