Facebook Pixel Ιδού τι θα γίνει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!
| 2015-03-04 19:08:00

Ιδού τι θα γίνει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Ιδού τι θα γίνει στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για το ντέρμπι του Κυπέλλου και ουσιαστικά τόνισε πως αυτό το παιχνίδι, είναι το μεγάλο «τεστ» της Κυβέρνησης και της ΕΠΟ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μετά την ανακοίνωση της απόφασής του για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, αλλά χωρίς κόσμο, μίλησε και για το ντέρμπι της επόμενης Τετάρτης μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το Κύπελλο.

Ο κύριος Κοντονής τόνισε ότι το ματς αυτό θα γίνει κανονικά με κόσμο, όμως σημείωσε πως περιμένει σε αυτό το παιχνίδι να τηρηθούν όλα όσα συμφωνήθηκαν για την πάταξη της βίας.

«Η απόφαση αφορά τη Super League. Για τους αγώνες του Κυπέλλου δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση για οποιαδήποτε απαγόρευση. Όμως και γι’ αυτόν τον αγώνα θα ισχύσουν όσα συμφωνήθηκαν απόψε.

Να περιμένετε οδηγίες που θα λάβουν από την ΕΠΟ όλοι οι διαιτητές προς αυτή την κατεύθυνση. Θα έχω μια σειρά επαφών για τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού. Θα λάβουμε όλα τα μέτρα, το Υπουργείο μας, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και αυτό της Προστασίας του Πολίτη. Ελπίζω ό,τι έχει συμβεί να παραδειγματίσει τους πάντες
», ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο Υφυπουργός. 


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags