Facebook Pixel "Βύθισε" τον ΟΦΗ ο Ιγκόρ!
| 2015-03-18 17:52:00

"Βύθισε" τον ΟΦΗ ο Ιγκόρ!

"Βύθισε" τον ΟΦΗ ο Ιγκόρ!

Ένα γκολ του Ιγκόρ στο 34' έδωσε το τρίποντο (0-1) στον Πανθρακικό στο Ηράκλειο και βύθισε τον ΟΦΗ στον πάτο της βαθμολογίας της Superleague.

Με 14 μόνο ποδοσφαιριστές στην αποστολή το έργο του ΟΦΗ ήταν εκ των προτέρων πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν Πανθρακικό που έψαχνε βαθμούς για να πάρει ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην Superleague.

Οι Θρακιώτες μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 3' με τον Κάσες, παίρνοντας από το ξεκίνημα τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Τα προβλήματα των Κρητικών δεν τους επέτρεπαν να κάνουν και πολλά πράγματα, με το πρώτο σουτ να έρχεται στο 16' από τον Μερεμπασβίλι.

Ο Πανθρακικός συνέχισε να απειλεί με τον Κάσες και τον Ντιγκινί και τελικά έφτασε στο πολυπόθητο γκολ στο 34' με τον Ιγκόρ που σκόραρε ύστερα από τρομερή ασίστ του Ρομέου. Οι φιλοξενούμενοι εξακολουθούσαν να πιέζουν, αλλά ο Λόρια με καίριες επεμβάσεις διατηρούσε τον ΟΦΗ μέσα στο ματς.

Μάλιστα, με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Κουτσιανικούλης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το ματς. Πάνω που οι γηπεδούχοι πήγαν να ισορροπήσουν την κατάσταση, ήρθε η αποβολή του Μπολάκη με δεύτερη κίτρινη για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Η κυριαρχία του Πανθρακικού συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα στο Ηράκλειο και το 0-1 έμελε να μείνει μέχρι το τέλος, ένα αποτέλεσμα που βύθισε ακόμα περισσότερο τον ΟΦΗ και έδωσε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Φαζός, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Μερεμπασβίλι

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Μεχία, Ρομέου (84' Μπαλδά), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (73' Μάρτινς), Τσουμάνης, Κάσες, Ιγκόρ (46' Τζάνης)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags